Web-shop løsning for Ringerike kommune (IT)

Information

02 - Voluntary contract notice
10/7/2015 10:55 AM (GMT+02:00)
7/10/2015 3:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Ringerike Kommune Ringerike Kommune
Karl Erik Steinbakk Torkjell Dahl
940100925

Tender is cancelled

Short description

Oversikt
Ringerike kommune IT-enheten ønsker å anskaffe en løsning som gir en web-shop til kommunens ansatte. Web-shopen skal kunne fylles med tjenester og produkter av IT-enhetens ansatte.

Tanken er at IT-enheten lett skal synliggjøre hvilke produkter og tjenester denne tilbyr til resten av organisasjonen, samt forenkle viderebestilling til kommersielle leverandører.

Eksempel på produkter er IT-enhetens standard pc eller en multifunksjonsmaskin. Eksempel på tjeneste er support-tjeneste med oppmøte.

Ringerike kommune ønsker å anskaffe en løsning som gir en web-shop til kommunens ansatte. Web-shopen skal kunne fylles med tjenester og produkter av IT-enhetens ansatte.

Tanken er at IT-enheten lett skal synliggjøre hvilke produkter og tjenester denne tilbyr til resten av organisasjonen, samt forenkle viderebestilling til kommersielle leverandører.

Eksempel på produkter som skal legges inn er IT-enhetens standard pc, en telefon (eller et simkort/abo) eller en multifunksjonsmaskin. Eksempel på tjeneste er support-tjeneste med personlig oppmøte.

NB: Les om Kvalifikasjonskrav (pkt 4) og Tildelingskriterier (pkt 5) nedenfor nøye før du leverer inn tilbud.

Spesielle hensyn

Web shoppen bør kunne installeres lokalt på våre servere, selv om vi kan akseptere «cloud»-portaler også.

Web-shoppen skal være tilgjengelig fra standard oppdaterte browsere.

Det er en stor fordel hvis web-shoppen også kan holde orden på utstyr som er levert og hvem som har dette, samt at vi kan legge inn at utstyr blir kondemnert. Dette slik at løsningen også kan gi en inventar oversikt, med mulighet for manuell overstyring.

IT-enheten forbeholder seg retten til å avlyse konkurransen, dersom ingen av tilbudene gir tilfredsstillende løsning eller prisnivået ligger uventet høyt og dermed utenfor budsjett.

NB: Les om Kvalifikasjonskrav (pkt 4) og Tildelingskriterier (pkt 5) i vedlagt konkurransedokument nøye før du leverer inn tilbud. Kun elektronisk innlevering blir akseptert og dette krever BankID eller tilsvarende. Beregn god tid på innleveringen.


Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00