RFI- Batterier for nødstrøm på basestasjoner-publisering

Information

01 - Prior Information Notice
6/10/2015 8:31 AM (GMT+02:00)

Buyer

Direktoratet for Nødkommunikasjon Direktoratet for Nødkommunikasjon
Tone Eidesen Tone Eidesen
Nydalen Allé 37
0484 OSLO
Norway
990382840

Short description

På grunn av økt behov for økt reservestrøm i Nødnett, både for basestasjoner og transmisjonsnettet har Direktoratet for Nødkommunikasjon (DNK) besluttet å  gjennomføre et prosjekt for å heve reservestrømkapasiteten i et avgrenset område som igjen kan gi et grunnlag for hvilke løsninger som bør innføres for Nødnett i hele Norge.

Denne markedsundersøkelse (RFI) skal gjøre DNK i stand til å vurdere tekniske muligheter og økonomiske rammer, samt andre forhold som kan ha tidsmessig og budsjettmessig betydning for en anskaffelse knyttet til batterier for å øke reservestrømmen i Nødnett. Målet er å få et inntrykk av de muligheter og begrensinger som finnes knyttet til batterier for reservestrøm og sammenholde disse med det behov DNK har for å til enhver tid opprettholde påkrevd beredskap. I denne sammenheng ønsker vi både produkt- og prisinformasjon fra aktuelle leverandører.

For å få tilgang til den fullstendige RFI-en og tilgang til å levere svar og dokumentasjon må denne linken anvendes:

http://permalink.mercell.com/51499779.aspx

Det presiseres også at frist for å levere svar er 3.august 2015 kl. 12.00.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00