Evaluering av Fredskorpset

Information

Open procedure
5/21/2015 3:57 PM (GMT+02:00)

Buyer

Norad (Direktoratet for utviklingssamarbeid) Norad (Direktoratet for utviklingssamarbeid)
Hilde Brottveit Hilde Brottveit
Ruseløkkvn. 26, Pb 8034
Oslo 0030
Norway
971277882

Assignment text

Denne utlysningen omfatter anskaffelse av tjenester for å gjennomføre en evaluering av det norske Fredskorpset. Evalueringen forventes gjennomført i perioden mai-november 2015 og det skal inngås en fastpriskontrakt på oppdraget.

Evalueringen skal fokusere på Fredskorpsets innretning og tilnærming – inkludert deres rolleforståelse, strategi, prioriteringer, organisering, partnere og endringsteori. Evalueringen skal besvare spørsmålet om den nåværende innretningen og tilnærmingen er den beste i lys av internasjonal kunnskap om utvikling og styrking av sivilt samfunn i utviklingsland. Den skal også se på Fredskorpsets komparative fortrinn sammenliknet med andre utviklingstiltak rettet mot sivilt samfunn. Evalueringen vil være en kombinasjon av litteraturstudie, dokumentstudie av tilgjengelige gjennomganger, surveyer og liknende samt intervjuer og feltarbeid. Funnene fra evalueringen vil bli brukt av Fredskorpset selv og av Utenriksdepartementet i den videre utformingen av Fredskorpsets rolle og oppgaver og som grunnlag for revisjon av mandat, retningslinjer og endringsteori. Evalueringen skal gjennomføres i tråd med OECDs evalueringsstandarder og relevante retningslinjer i Norads evalueringsavdeling. Evalueringen skal dekke periode 2005-2015. For mer informasjon, se vedlagte konkurransegrunnlag.»



Kontraktstildeling
Tittel: Evaluation of the Norwegian Peace Corps (FK - Fredskorpset )
Dato for kontraktstildeling: 26-04-2015
Antall mottatte tilbud: 11
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Christian Michelsens Institute, Jekteviksbakken 31, 5006 Bergen, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00