Rammeavtale om kjøp av ventiler og rørdeler i duktilt støpejern - Prekvalifisering (Trinn I)

Information

Competitive dialogue
5/19/2015 9:50 AM (GMT+02:00)

Buyer

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten
Lyudmyla Lorentzen Lyudmyla Lorentzen
Herslebs gate 5
0506 Oslo
Norway
971185589

Assignment text

VAV har et kontinuerlig behov for ulike typer ventiler og rørdeler i duktilt støpejern til sin daglige drift. Hensikten med å inngå en rammeavtale er for å redusere behovet for å måtte foreta hyppige og ressurskrevende innkjøp av standard VA-materiell, og for å få sikkerhet for leveranser.

Det vil kun tegnes rammeavtale med én leverandør i forbindelse med denne anskaffelsen. Det kreves generelt at alle produkter og alt materiell som skal tilbys må være produsert for og godkjent for bruk på vann- og avløpsledninger, og at belegg, pakninger etc. ikke avgir stoffer som er helse- eller miljøskadelige.

Oversikt over ventiler og rørdeler i duktilt støpejern, som skal kjøpes til fastsatte priser, fremkommer av prisskjema vedlagt konkurransegrunnlaget (Trinn II – dokumentet skal sendes til de som oppfyller kvalifikasjonskrav).

Alle tilbudte produkter skal være i samsvar med normer og krav (standarder) som stilles til denne typen materiell.

VAV vil stille i kontrakten krav om at et lager ligger i rimelig nærhet til Oslo, slik at nødvendig materiell vil kunne bestilles og utleveres/hentes i løpet av en arbeidsdag.

Leverandør må også kunne utlevere deler utenfor ordinær arbeidstid, noe som vil godtgjøres særskilt, og bistå etter beste evne ved akutte hendelser eller behov.



Kontraktstildeling
Tittel: Rammeavtale for kjøp av ventiler og rørdeler i duktilt støpejern
Dato for kontraktstildeling: 22-03-2015
Antall mottatte tilbud: 2
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Ahlsell Norge AS910478656, Fabrikkgaten 3-5, 5059 Bergen, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00