Nye Lørenskog gjenvinningsstasjon

Information

4/14/2015 9:35 AM (GMT+02:00)

Buyer

Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF) Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF)
Tor Henriksen Tor Henriksen
Postboks 98
2021 Skedsmokorset
Norway
965 075 364

Short description

Romerike Avfallsforedling IKS(ROAF) skal bygge ny gjenvinningsstasjon i området Nordlimyra på Lørenskog. Brukerne vil være Lørenskog og omegns befolkning. Lørenskog kommune har stort press når det gjelder befolkningsøkning og utbygging, dette forventes å øke ytterligere i tiden fremover. Det er derfor mål om å etablere en effektiv og fremtidsrettet gjenvinningsstasjon. ROAF ønsker å opprette dialog med potensielle leverandører og fagfelt som kan bidra til å løse våre utfordringer når det kommer til planlegging og etablering av ny gjenvinningsstasjon. Utforming/tilpasning, plassering, logistikk og funksjonalitet er områder som vi håper skal bli nærmere belyst i løpet av prosessen. Løsninger på logistikkmessige utfordringer anses også som en av nøkkelfaktorene for å ende opp med en velfungerende gjenvinningsstasjon som kjennetegnes av effektive prosesser.

Det vil i første omgang bli gjennomført en arkitektkonkurranse i form av parallelle oppdrag. Denne er planlagt gjennomført parallelt med pågående reguleringsplanprosess. Senere vil det bli gjennomført anskaffelser tilknyttet prosjektering og bygging av gjenvinningsstasjonen. Vi håper derfor at både arkitekter og andre fagfelt som tror de kan bidra, vil delta på dette møtet. ROAF håper på innspill som vil inspirere til etablering av en ny gjenvinningsstasjon som bryter med det tradisjonelle bildet og som kan utfordre oss som bransjeaktør til å tenke nytt.

Invitasjon til informasjons- og dialogmøte, Nye Lørenskog gjenvinningsstasjon

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Invitasjon%20til%20informasjons-%20og%20dialogm%C3%B8te%20Nye%20L%C3%B8renskog%20gjenvinningsstasjon.pdf 623 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00