EØS 007-2015 Mat til postkjøkken på alders- og sykehjem, og andre enheter innenfor Etat for psykisk helse og rustjenester, Etat for tjenester til utviklingshemmede og Etat for hjemmebaserte tjenester.

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
6/5/2015 9:36 AM (GMT+02:00)
6/10/2015 12:00 PM (GMT+02:00)
5/26/2015 12:00 PM (GMT+02:00)
No

Buyer

Bergen Kommune Bergen Kommune
964338531

Closing date has passed.

Short description

Bergen kommune ønsker å inngå rammeavtale på kjøp av matvarer til postkjøkken på alders- og sykehjem, for levering til Bergen kommune med flere. Levering vil også skje til noen andre enheter, som f.eks. enheter innenfor Etat for psykisk helse og rustjenester, Etat for tjenester til utviklingshemmede og Etat for hjemmebaserte tjenester. Oversikt over leveringssteder finnes i Kontraktens Bilag 3 Vedlegg B Leveringssteder. 

I denne rammeavtalen er det et fast sortiment på om lag 330 produkter, i tillegg er det et jule-, påske- og sommersortiment. Matvarene skal leveres i vanlige husholdningsforpakninger. Matvarer som inngår er melk og melkeprodukter, ost, margarin, smør og olje, diverse pålegg, kornprodukter som brød og knekkebrød m.m. kaker og kjeks, frukt og grønt, noe middagsmat som karbonader og grøtris m.m., krydder, bakeprodukter og kaffe, te og annen drikke.  

Bergen kommune ønsker i denne konkurransen å premiere tilbydere som i forbindelse med gjennomføringen av kontrakten, sysselsetter personer som er funksjonshemmet og har varig tilrettelagt arbeid jf. Forskrift om varig tilrettelagt arbeid §§ 11-1 - 11-3. For nærmere om dette vises det til tildelingskriteriene. 

Utfyllende beskrivelse av produktene finnes under fanebladene «Produkter» og «Minimumskrav».

Leverandører skal sammen med tilbudet levere en samlet fil med presentasjon av alle tilbudte produkt. Filen skal være sortert i samme rekkefølge som pris- og produktskjemaet, og inneholde beskrivelse og bilde av produktene. Dokumentet skal lastes opp under fanen «filer».

I fanebladet «Produkter» har vi satt opp et pris –og produktskjema ut fra de behovene som enhetene har. Skjemaet er utformet slik at vi spesifiserer så godt som mulig de produktene vi ønsker å kjøpe. Dette gjør at vi vil kunne sammenligne produkter/priser mellom de ulike leverandørene som leverer tilbud i konkurransen. Volumspesifiseringen i pris- og produktskjemaet er ment som en evalueringsmengde, hvor vektingen mellom de ulike produktene skal representere et mest mulig korrekt bilde av forholdstallet mellom de ulike produktene. Volumspesifiseringen vil ikke nødvendigvis korrespondere med den angitte totale kontraktsverdi, jf. konkurransegrunnlaget punkt. 1.5.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00