Invitasjon til dialogmøte om videreutvikling og spredning av opplæringsprogram om miljøbehandling og integrert bruk av musikk og sang til ansatte i omsorgstjenestene

Information

Open procedure
3/31/2015 2:03 PM (GMT+02:00)
5/12/2015 10:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Helsedirektoratet Helsedirektoratet
Øyvind Bjerkebro Øyvind Bjerkebro
Postboks 7000 St. Olavs plass
0130 Oslo
Norway
983544622

Closing date has passed.

Short description

Helsedirektoratet har fått i oppdrag å videreutvikle og spre opplæringsprogram om miljøbehandling og integrert bruk av musikk og sang til ansatte i omsorgstjenestene.

Vi ønsker i den forbindelse å invitere til dialogmøte med aktører som har erfaring i å utvikle og gjennomføre denne type opplæring for ansatte i omsorgstjenestene. Det er særlig ønskelig å komme i dialog med aktører som per i dag tilbyr opplæring i miljøbehandling og integrert bruk av musikk og sang som kan komme særlig sårbare pasientgrupper til nytte, herunder personer med demens og andre typer kognitiv svikt.

Målet med møtet er å legge til rette for dialog om

-Hvilke opplæringsprogram av denne type finnes per i dag?

-Hva er suksesskriteriene og utfordringene når det gjelder å sørge for at opplæringen som tilbys blir forankret på deltakernes arbeidssted, og ikke bare i den enkeltes hode?

Innspillene fra møtet vil bli brukt i Helsedirektoratets arbeid med å lage en kravspesifikasjon for oppdraget. Selve oppdraget vil bli kunngjort i Doffin i løpet av sommeren 2015.

Møtedato: Tirsdag 12. mai

Tidspunkt: Kl. 10.00 – kl. 15.00

Møtested: Hos Helsedirektoratet i Universitetsgaten 2 i Oslo, møterom 1604

Påmelding: Send epost til Ann.Kristin.Mula.Herst@helsedir.no innen 17. april 2015, med navn, mobilnummer og epostadresse på deltaker. Eventuelle spørsmål vedrørende dialogmøtet sendes til Ann Kristin Mula Herst per epost.

Bakgrunn

Oppdraget beskrives i Prp. S. 1 (2014-2015) og i tildelingsbrevet fra Helse- og omsorgsdepartementet til Helsedirektoratet. Det er bevilget inntil fem millioner kroner til dette arbeidet i inneværende år.

Satsningen er en av flere tiltak under Kompetanseløftet 2015. Med forbehold om bevilginger over statsbudsjettet for påfølgende år antas det at satsningen videreføres under den nye handlingsplanen Kompetanseløft 2020.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00