1021901 Huseby Kompetansesenter – Blokk D H001 - Byggherreombud

Information

Competitive dialogue
4/20/2015 9:23 AM (GMT+02:00)

Buyer

Statsbygg Hovedkontor Statsbygg Hovedkontor
Bjarni S. Einarsson Bjarni S. Einarsson
Postbok 8106 Dep. (Biskop Gunnerusgt. 6)
0032 Oslo
Norway
971278374

Short description

Statsbygg ber i forbindelse med prosjekt 1021901 Huseby Kompetansesenter – Blokk D

om tilbud på byggherreombud:

I forbindelse med ovennevnte skal Statsbygg anskaffe byggherreombud som skal inngå i Statsbygg byggherreorganisasjon i deltaljeprosjekt og byggefasen av prosjektet.

Det bes om tilbud på en byggherreombud/KU (forventet behov 50% stilling)

Byggherreombud vil starte sitt oppdrag umiddlebart etter kontrahering, beregnet i slutten av mai 2015.

Det tas forbehold om at behovet kan variere i avtaleperioden og Statsbygg forholder seg derfor retten til å kunne redusere stillingsbrøken i deler av avtaleperioden.

Byggherreombud skal også være koordinator i prosjekteringsfasen (KP) og koordinator utførende (KU), (SHA-) på vegne av byggherre.

Avtaleperioden er iht. ytelsesbeskrivelsen for byggherreombud, YT-BHO (vedlagt) å vare ut reklamasjonsfasen. Se pkt. 2.6 i nærværende dokument – fremdrift.

Byggherreombuds stillingsbrøk avtales vil være styrt av det faktiske behovet i både prøvedriftsperioden og reklamasjonsfasen og avtales nærmere.

Byggherreombudens plikter og oppgaver er beskrevet i Statsbyggs ytelsesbeskrivelse for byggherreombud og før øvrig regulert av Statsbyggs bygglederbok (vedlagt).

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00