Tjenestekonsesjonskontrakt for en særlig rett til å levere dagligvarer til hjemmeboende med vedtak på handling i Bærum kommune

Information

Open procedure
3/16/2015 8:25 AM (GMT+01:00)

Buyer

Bærum kommune Bærum kommune
Lene G. Sævik Lene G. Sævik
Arnold Haukelands plass 10
1304 Sandvika
Norway
935478715

Assignment text

Bærum kommune v/Pleie og omsorg, kalt oppdragsgiver, inviterer med dette leverandører av dagligvarer på internett til å inngi tilbud på tjenestekonsesjonskontrakt for en særlig rett til å levere dagligvarer til hjemmeboende med vedtak på handling (etter helse- og omsorgstjenesteloven) i Bærum kommune.

Tjenestekonsesjonskontrakten skal inngås med én leverandør som skal levere hele tjenesten og dagligvarene i sin helhet. Utvelgelsen vil skje på bakgrunn av oppdragsgivers vurdering av hvilken leverandør som kan dekke kommunens formål og brukernes behov best. Se tildelingskriterier i punkt 4.2 i Tilbudsforespørselen.

I Bærum kommune er det stadig flere som har behov for pleie- og omsorgstjenester i hjemmet i årene som kommer. Kommunen må ha nok kvalifisert personell for å utføre kjerneoppgavene innen pleie- og omsorgstjenestene. Samtidig kreves det produktivitetsforbedringer i tjenesten. Bærum kommune må av den grunn være proaktive for å sette organisasjonen i stand til å håndtere disse utfordringene og søker å løse oppgaver på en ny og innovativ måte.

Kommunen har behov for:

1.Dagligvarer til brukerne

2.Bestillingsløsning av dagligvarene på internett

3.Betalingsløsning

4.Plukking og pakking av dagligvarene

5.Distribusjon av dagligvarene til ett leveringspunkt (lagercontainer) i kommunen

6.Lagercontainer som settes opp og driftes av leverandør

Distribusjonen av dagligvarene til brukerne skal utføres av Bærum Storkjøkken. Dette betyr at leverandør skal levere varene til et leveringspunkt (leverandørs lagercontainer med kjølelager, fryselager, tørrvarelager) ved Bærum Storkjøkken på Rud.

Se nærmere beskrivelse og krav til tjenesten/løsningen i vedlegg 1, Tjenestebeskrivelse / behovsspesifikasjon.

Tjenestekonsesjonskontrakter er unntatt fra Forskrift for offentlige anskaffelser (FOA) § 1-3 (2) j. Denne konkurransen følger de grunnleggende prinsippene i Lov om offentlige anskaffelser(LOA) § 5.



Kontraktstildeling
Tittel: Tjenestekonsesjonskontrakt for en særlig rett til å levere dagligvarer med til hjemmeboende med vedtak på handling i Bærum kommune
Dato for kontraktstildeling: 19-02-2015
Antall mottatte tilbud: 4
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Kolonial.no AS912 262 510, Nedre Vaskegang 6, 0186 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00