Rammeavtale for reisebyråtenester

Information

Open procedure
3/9/2015 12:16 PM (GMT+01:00)
4/6/2015 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Norges Handelshøyskole Norges Handelshøyskole
Sigbjørn Råsberg Sigbjørn Råsberg
Helleveien 30
5045 Bergen
Norway

Closing date has passed.

Short description

Avtalen omfattar alle formar for reisebyråtenester, slik som bestilling av hotell, fly, tog båt, leigebil, visum etc. Avtalen skal dekka NHH, HiB og KHiB sitt totalbehov for reisebyråtenester gjennom både operatør og nettportal.

Dei tilsette ved NHH, HiB og KHiB bestiller i all hovudsak sjølv sine reiser. Det er på bakgrunn av dette ynskjeleg at oppdragsgjevar kan nytta reiseselskapet for å sikra at dei tilsette er lojale mot eksisterande avtalar og gjeldande reisepolicy der slik er utarbeidd. Ingen av institusjonane opererer i dag med pålagd bruk av reisebyrå ved bestilling av reiser etc., men det er tilrådd.

For oppdragsgjevar er det avgjerande at reisebyråtenestene skal gjera at ein sparar tid og pengar ved bestilling av reise. Bruken av reisebyrå skal slik sikra at våre tilsette enkelt få tilgang til dei beste og mest formålstenelege reiserutene og –alternativa. Vidare er det viktig at tryggleik og beredskap vert ivareteke på ein god måte av leverandøren.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00