DIC-system - Digitalt bilde-korrelasjonssystem (Digital image correlation)

Information

Open procedure
2/24/2015 9:40 AM (GMT+01:00)

Buyer

Høgskolen i Oslo og Akershus Høgskolen i Oslo og Akershus
Morten Riise Morten Riise
Postboks 4, St. Olavs plass
0130 Oslo
Norway

Assignment text

Høgskolen i Oslo og Akershus skal anskaffe et digitalt bilde-korrelasjonssystem (Digital image correlation (DIC-system)) for måling av deformasjon under belastning for forskjellige typer materialer. Anskaffelsen er under EØS-terskelverdi og følger FOA del I og II, men publiseres frivillig på TED. Denne anskaffelsen og anbudsdokumentene vil være tilgjengelig på "Leverandørportalen" fredag 11.7.2014. Anbudsdokumentene er kun på engelsk. Spørsmålsfristen er 4.8 og eventuelle spørsmål vil bli besvart mellom 1.8 og 7.8.

Formålet med anskaffelsen er å gi studentene på maskinlinjen en bedre forståelse av hvordan materialer som stål, aluminium, plast og kompositter deformeres når de belastes i en strekkprøve- eller utmattingsmaskin.

Systemet består av to videokameraer for måling i tre dimensjoner, lys, stativ og en pc med programvare for prosessering av data. Utstyret skal være plassert i en koffert for beskyttelse og mobilitet. Systemet må kunne rigges opp, kalibreres og være klar til bruk i løpet av 90 minutter. Videokameraene må ha en oppløsning på minimum 5 megapiksler, en bildefrekvens på minimum 50 bilder per sekund og en linse som har kapasitet til opptak gjennom et vindu med størrelse 125 x 350 mm i et kuldekammer. Opptakene må kunne synkroniseres med eksisterende utstyr ved hjelp av et 10 volt startsignal. Systemet må være levert og klart til testing senest mandag 27.10.2014, og systemet må være godkjent og klart til bruk senest fredag 14.11.2014.



Kontraktstildeling
Tittel: DIC-system - Digitalt bilde-korrelasjonssystem (Digital image correlation)
Dato for kontraktstildeling: 04-09-2014
Antall mottatte tilbud: 2
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
LaVision UK Ltd, 2 Milton Place, Victoria Road, OX26 6QB Bicester, Oxon, UK.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00