14/00609 Prosjekteringsgruppe for Kilden barnehage

Information

Open procedure
2/23/2015 10:46 AM (GMT+01:00)

Buyer

Omsorgsbygg Oslo KF Omsorgsbygg Oslo KF
Caroline Mørch Caroline Mørch
Posboks 2773 Solli
0201 Oslo
Norway
985 987246

Assignment text

Formålet med anskaffelsen er å kontrahere en prosjekteringsgruppe som skal ivareta prosjekteringen i de forskjellige fasene i prosjektet med bygging av Kilden barnehage i bydel Bjerke.

Oppdraget omfatter prosjektering av en ny, komplett 10-avdelings base barnehage med tilhørende uteområde. Teamet som tilbys må bestå av en prosjekteringsgruppe som ivaretar alle påkrevde fagfelt for dette oppdraget (ekskl. BREEAM-revisor). En i teamet må inneha rollen som KP (koordinator prosjektering) iht. Byggherreforskriften. Anskaffelsen omfatter hele prosessen fra forprosjekt til ferdig bygg/overtakelse. Godkjennelse av forprosjektet av KOU/KON er en forutsetning for at prosjektet blir realisert og for at fase 2 blir igangsatt.

Det er en ambisjon om at barnehagen skal bygges som et plusshus. Prosjektet skal ha høye arkitektoniske og bruksmessige kvaliteter og det skal benyttes innovative løsninger og konsepter. Prosjektet er i tillegg et FutureBuilt prosjekt og skal derfor ved ferdigstillelse kunne vises til en reduksjon i klimagassutslipp med minimum 50 % totalt fra transport, energi- og materialbruk.



Kontraktstildeling
Tittel: Prosjekteringsgruppe Kilden barnehage
Dato for kontraktstildeling: 12-02-2015
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Link Arkitektur , Elveveien 81, 1366 Lysaker, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00