Konsulenttjenester innen økonomiområdet

Information

Open procedure
2/5/2015 6:04 PM (GMT+01:00)
3/18/2015 12:00 PM (GMT+01:00)
3/18/2015 12:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Universitetet i Oslo Universitetet i Oslo
Jacob Magne Landsvik Jacob Magne Landsvik
Blindern
0163 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Økonomifunksjonen ved Universitetet i Oslo (UiO) er desentral i den forstand at planlegging og økonomistyring er delegert ut til den enkelte enhet i organisasjonen. Det samme gjelder oppfølging og rapportering av økonomi og regnskap. De enkelte enheter rapporterer til eget styre og inn mot den sentrale økonomifunksjonen. Sentralt skjer det samordning, ledelses- og styrerapportering (internregnskapet) og rapportering av finansregnskapet og annen rapportering vedtatt av Kunnskapsdepartementet og andre oppdragsgivere.

Avdeling for administrativ støtte har det overordnede ansvaret for regnskapsføring i forhold til økonomireglementet, lønnsfunksjonen, innkjøpsfunksjonen, økonomisk planlegging og ressursdisponering.

Hovedbruker av avtalen vil være Avdeling for administrativ støtte. Videre vil avrop kunne komme fra Enhet for lederstøtte v/ Gruppe for virksomhets- og økonomistyring, Eiendomsavdelingen, samt fra de ulike fakulteter med underliggende enheter.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00