Løsning for anvisning av lekkasjer

Information

12/19/2014 8:31 PM (GMT+01:00)

Buyer

Lørenskog kommune Lørenskog kommune
Marit Solfjeld Marit Solfjeld
Rådhuset, Hasselv. 6
1470 Lørenskog
Norway
842 566 142

Assignment text

Lørenskog kommune benytter i dag til vannlekkasjesøk 190 stk. loggere type Permalogg+. For å lette arbeidet med anvisning av lekkasjer, ønsker kommunen å kjøpe 190 stk. SMS-repeatere, som kan ta opp signalene fra disse loggerne Permalogg+ og overføre dem via SMS til et egnet dataprogram type Almos Leak e.l. Målet er å synliggjøre fortløpende hvor det kan være vannlekkasje og dermed effektivisere arbeid med vannlekkasjesøk.

SMS-repeatere skal minst inneholde SIM-kort, antenne med korrosjonsbeskyttelse og festebrakett for å stå i kummene. I tillegg skal det leveres tilhørende programvare samt Brukerveiledning, alt på norsk. Leie av roaming SIM-kort og all SMS-kommunikasjon for en periode på 5 år skal inngå. Opplæring og bistand til installasjon samt bruk av SMS-repeatere og programvaren skal inngå. I tillegg skal det være etablert brukerstøtte/telefonsupport for hele systemet i arbeidstiden.

Vi har undersøkt og funnet at det KUN er Ulefos AS som kan levere dette, derfor meddeler vi herved at vi har til intensjon å inngå avtale med Ulefos om anskaffelse av slik løsning.



Kontraktstildeling
Tittel: Kjøp av PermaNet SMS
Dato for kontraktstildeling: 28-12-2014
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Ulefos AS930067660, Industriveien 18, 1302 Sandvika, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00