Sikring og varsling

Information

12/12/2014 10:23 AM (GMT+01:00)

Buyer

Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF) Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF)
Tor Henriksen Tor Henriksen
Postboks 98
2021 Skedsmokorset
Norway
965 075 364

Short description

Formålet med denne anskaffelsen er å få en effektiv og helhetlig sikrings- og varslingsløsning (med ett responssenter) tilpasset de sikrings- og kontrollbehov ROAF til enhver tid har. Løsningen skal sikre definerte objekter og eiendeler mot innbrudd, tyveri, brann, hærverk, ol på et tidligst mulig tidspunkt.

Det er ønskelig at løsningen for sikring og varsling også skal ha en preventiv virkning på de som måtte ønske å ta seg ulovlig inn på ROAFs eiendommer utenom de respektive anleggenes åpningstid.

ROAF forventer at leverandøren er en proaktiv rådgiver innen sikringsløsninger og forebygging av uønskede hendelser. Løsningen skal oppfylle forskriftens pålegg og intensjon.

På denne bakgrunn ønsker ROAF å anskaffe en løsning for sikring og varsling, som kan ha preventiv virkning på innbrudd og hærverk, sørge for rask reaksjon ved innbrudd og avdekke tidlige tegn til branntilløp.

I første omgang skal det etableres en løsning for sikring og varsling på ROAF Miljøpark på Bøler, et nedlagt deponi med gasshus og 7 gjenvinningsstasjoner (Nittedal, Fet, Gjerdrum, Lørenskog, Sørum, Enebakk og Aurskog). Det er planlagt oppstart av løsningen fra sommeren 2015. Ytterligere anlegg og lokasjoner kan komme til i løpet av avtaleperioden.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
DIALOGKONFERANSE.docx 1016 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00