Karlegging av utstyrssituasjonen i videregående opplæring

Information

02 - Contract Notice
Negotiated procedure
12/3/2014 10:08 AM (GMT+01:00)
1/12/2015 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Utdanningsdirektoratet Utdanningsdirektoratet
Clas Lenz Clas Lenz
Schweigaardsgate 15b
0135 OSLO
Norway
970018131

Closing date has passed.

Short description

Prekvalifisering til kartlegging av utstyrssituasjonen i videregående opplæring

Oppdragstaker skal undersøke utstyrssituasjonen i videregående opplæring.

Prosjektet skal gi en oversikt over utstyrssituasjonen i fylkeskommunene og på de ulike utdanningsprogrammene. En oversikt over utstyret i hver fylkeskommune kan baseres på en sammenlikning mellom fylkeskommunene, for eksempel av utgifter til utstyr per elev og fornyelsestakt. Dette bør også omfatte en vurdering av potensialet om bedre samarbeid med virksomheter om bruk av utstyr når elever er utplassert og om avhending av utstyr fra virksomheter til skoler.

Prosjektet skal undersøke utstyrsbehovet med tanke på utstyrets relevans i forhold til kompetansemålene læreplanen og relevans mellom utstyr på skolen og utstyr elevene bruker når de går ut i lære.

Prosjektet skal undersøke fylkeskommunenes/skolenes rutiner og praksis for å ivareta helse, miljø og sikkerhet for oppgradering av utstyr og for samarbeid med virksomheter om utstyr.

Oppdragstaker skal angi ulike case/eksempler på «best practice» og problemstillinger og dilemmaer som fylkeskommuner/skoler møter.

Tilbyder skal delta i informasjonsarbeid etter nærmere avtale med oppdragsgiver.

Oppdragstaker må tilby faglig og forskningsmetodisk kompetanse i forbindelse med de problemstillinger og perspektiver som skal belyses.

Anskaffelsens omfang

Prosjektet skal utføres i tidsrommet: mars 2015 – september 2016

Total kostnadsramme inntil NOK 4.000.000 inkl mva.

Oppdragets bakgrunn

Undersøkelsen av utstyrssituasjonen i videregående opplæring er en del av oppfølgingen av meld. St 20 (2012-2013). I Stortingsmeldingen står det at Departementet har ingen fullstendig oversikt over utstyrssituasjonen i videregående opplæring. Målet med kartleggingen er å få oversikt over omfanget av og kvaliteten på utstyret i videregående opplæring.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00