Dialogkonferanse sykesignalanlegg med tilhørende velferdsteknologi.

Information

11/18/2014 10:17 PM (GMT+01:00)

Buyer

Flekkefjord kommune Flekkefjord kommune
Ove Frøytlog Ove Frøytlog
Kirkeg. 50
4400 Flekkefjord
Norway
964967369

Short description

Flekkefjord kommune har vedtatt å oppgradere/installerer nytt signalanlegg med tilhørende velferdsteknologi i omsorgsenhetene i kommunen.

Dette gjelder Tjørsvågheimen sykehjem (89 rom ) samt Sundeheimen omsorgssenter.(31rom)

I tillegg ønsker vi opsjon på samme leveranse til Hidra omsorgsenhet. + omsorgsbaserte boliger i Tjørsvåg veien 23 (egen bolig med samme adresse som sykehjemmet, )Tjørsvågveien 27og Sundegata 41.

Flekkefjord kommune ønsker en framtidsrettet løsning og har derfor ønske om å utnytte offentlige innkjøp på en mer aktiv måte som stimulerer til konkurranse, næringsutvikling og innovasjon.

På denne måten kan vi legge til rette for et mere behovsrettet produkt og tjenester til bedre vilkår for offentlige kunder.

Les mer på: www.leverandorutvikling.no

Flekkefjord kommune ser at det kan være mulig å utnytte ressursene betre dersom en ser helhetlig på velferdsteknologi og automasjon, og håper derfor at en gjennom dialog med markedet vil få gode innspill til utforming av en funksjonell kravspesifikasjon for sykehjemmene.

På bakgrunn av dette inviterer Flekkefjord kommune til dialogkonferanse på Tjørsvågheimen sykehjem , Tjørsvågveien 23 , 4400 Flekkefjord den 11.des 2014 kl 09:00.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Prosjektnotat Sykesignalanlegg Flekkefjord kommune..pdf 281 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00