E-læringssystem

Information

11/3/2014 9:59 PM (GMT+01:00)

Buyer

Norges Teknisk-Naturvitenskapelige universitet (NTNU) Norges Teknisk-Naturvitenskapelige universitet (NTNU)
Thomas Nerland Thomas Nerland
Seksjon for Anskaffelser
7491 Trondheim
Norway
974767880

Short description

NTNU har besluttet å anskaffe et fremtidsrettet e-læringssystem, med et klart fokus på dagens- og fremtidige behov hos studenter og ansatte.

E-Læringssystemet skal legge til rette for å understøtte læringsprosesser og undervisningsadministrative kjerneprosesser slik at det bidrar til effektiv læring / undervisning for studenter og ansatte. E-læringssystemet skal understøtte samhandling mellom studenter og mellom studenter og ansatte, samt tilby et effektivt og oversiktlig digitalt læringsmiljø for alle involverte.

NTNU inviterer aktører som leverer e-læringssystemer til dialog om NTNUs framtidige behov for e-læringssystem. Formålet med markedsdialogen er å presentere NTNUs målsettinger, forberede markedet på behov og invitere markedet til å komme med løsningsforslag. For mer informasjon om dialogprosessen, se RFI-dokument som er vedlagt kunngjøringen på DOFFIN.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
RFI e-læringssystem.pdf 306 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00