Fagsystem for arbeid med flyktninger og innvandrere

Information

Negotiated procedure
4/1/2015 9:18 AM (GMT+02:00)

Buyer

Bærum kommune Bærum kommune
Arnold Haukelands plass 10
1304 Sandvika
Norway
935478715

Short description

Bærum kommune skal anskaffe et helhetlig fagsystem for kommunens arbeid med flyktninger og innvandrere.

Overordnede målsettinger for anskaffelsen er å anskaffe og innføre et helhetlig fagsystem for både introprogramoppfølging og voksenopplæring som bidrar til effektiv og koordinert oppfølging av deltakere/elever. Nytt fagsystem for introduksjons- og voksenopplæringsarbeidet skal dekke de behov kommunen har for forsvarlig og effektiv saksbehandling, dokumentasjon og styring. Systemet skal støtte de til enhver tid gjeldende lover og regler, mål, tjenesteyting, utvikling av tjenester samt tilfredsstille kommunens krav til teknisk plattform.

Mål:

-Et fagsystem som hele tiden tilfredsstiller lovkrav om forsvarlig arbeid etter introduksjonsloven og opplæringsloven, inkludert forskrifter, og kommunens retningslinjer.

-Å anskaffe et system som støtter opp om forbedringer, effektivitet og kvalitet i tjenesteproduksjonen.

-Å anskaffe et system som er i henhold til relevante standarder for arkiv og sikkerhet.

-Å anskaffe et system basert på moderne IT arkitektur, verktøy og anerkjente åpne teknologiske standarder.

-Å anskaffe et system som er driftssikkert, stabilt og med høy tilgjengelighet.

-Være et godt verktøy for oppfølging av deltakere og elever i introduksjonsordning og voksenopplæring.

-Bidra til effektivt og koordinert samarbeid rundt den enkelte deltaker og elev.

-Enkelt og rasjonelt arbeid med registrering av fremmøte som grunnlag for utbetalinger, med færrest mulig manuelle operasjoner.

-Gi mulighet for god styring og utvikling av tjenestene, ved tilgang til data og statistikk for rapportering, evaluering og videreutvikling av tjenestene.

-Leverandør som har god kvalitet og tilgjengelighet når det gjelder:

oLøpende brukerstøtte

oSystemvedlikehold, feilretting

oBistand til nødvendig videreutvikling av systemet.

Bærum kommune skal i hovedsak basere seg på standard programvare (standardløsning). I denne konkurransen ønsker Bærum kommune primært å motta tilbud på fagsystem innen beskrevet fagområde som baserer seg på standard programvare som allerede er i bruk hos andre kunder. Det åpnes opp for at det også kan leveres inn tilbud som baserer seg på standard programvare som dekker deler av fagområdet og som allerede er i bruk hos andre kunder, men som ikke uten videreutvikling dekker hele området.

Oppdragsgiver har til hensikt å inngå èn kontrakt for anskaffelse og implementering av fagsystem med tilhørende service og vedlikeholdsavtale. Avtaleforholdet vil bli regulert av Statens standardavtaler SSA- Tilpasningsavtalen og SSA-Lille vedlikeholdsavtale.

Avtale om service og vedlikehold skal gjelde i fire år og fornyes automatisk med ett år av gangen i inntil systemets levetid forutsatt at det ikke finnes andre leverandører av vedlikehold i markedet.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Vedlegg%202%20-%20Forpliktelseserkl%C3%A6ring%20for%20underleverand%C3%B8rer.doc 86 KB
Kvalifikasjonsgrunnlag.pdf 401 KB
Vedlegg%201%20-%20S%C3%B8knadsbrev.doc 60 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00