Rammeavtale om kjøp av ventiler og rørdeler i duktilt støpejern - Prekvalifisering (Trinn I)

Information

Negotiated procedure
9/24/2014 10:42 AM (GMT+02:00)
10/31/2014 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten
Lyudmyla Lorentzen Lyudmyla Lorentzen
Herslebs gate 5
0506 Oslo
Norway
971185589

Closing date has passed.

Short description

VAV har et kontinuerlig behov for ulike typer ventiler og rørdeler i duktilt støpejern til sin daglige drift. Hensikten med å inngå en rammeavtale er for å redusere behovet for å måtte foreta hyppige og ressurskrevende innkjøp av standard VA-materiell, og for å få sikkerhet for leveranser.

Det vil kun tegnes rammeavtale med én leverandør i forbindelse med denne anskaffelsen. Det kreves generelt at alle produkter og alt materiell som skal tilbys må være produsert for og godkjent for bruk på vann- og avløpsledninger, og at belegg, pakninger etc. ikke avgir stoffer som er helse- eller miljøskadelige.

Oversikt over ventiler og rørdeler i duktilt støpejern, som skal kjøpes til fastsatte priser, fremkommer av prisskjema vedlagt konkurransegrunnlaget (Trinn II – dokumentet skal sendes til de som oppfyller kvalifikasjonskrav).

Alle tilbudte produkter skal være i samsvar med normer og krav (standarder) som stilles til denne typen materiell.

VAV vil stille i kontrakten krav om at et lager ligger i rimelig nærhet til Oslo, slik at nødvendig materiell vil kunne bestilles og utleveres/hentes i løpet av en arbeidsdag.

Leverandør må også kunne utlevere deler utenfor ordinær arbeidstid, noe som vil godtgjøres særskilt, og bistå etter beste evne ved akutte hendelser eller behov.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
14-04193-11 Kvalifikasjonsgrunnlag Ventiler.docx 1524060_2_1.pdf 659 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00