Rammeavtale kjøp og bytte av dekk

Information

Open procedure
8/31/2014 11:38 AM (GMT+02:00)

Buyer

Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF) Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF)
Tor Henriksen Tor Henriksen
Postboks 98
2021 Skedsmokorset
Norway
965 075 364

Assignment text

Oppdragsgiver har til hensikt å inngå rammeavtale om kjøp og bytte dekk på Oppdragsgivers biler, lastebiler og maskiner ved behov, samt levere tilleggsutstyr og tjenester knyttet til dette.

Oppdragsgiver ønsker primært å inngå rammeavtale med én fullsortementsleverandør, men forbeholder seg retten til å anta helt eller delvis hvilket som helst av de innkomne tilbud. Lokalisering av leverandørens salgslokaler og verksted i nærheten av Oppdragsgiver er et tildelingskriterium som vil bli tillagt stor vekt.

Oppdragsgiver ønsker opsjon på tjenesten dekkhotell, og kun leverandører som kan tilby dekkhotell vil derfor få sine tilbud vurdert.

Formålet med anskaffelsen er å dekke Oppdragsgivers behov for dekk og tilknyttede tjenester til selskapets biler og anleggsmaskiner på en rask, oversiktlig og enkel måte til best mulig pris. Oppdragsgiver ønsker å oppnå forutsigbarhet mht rabatter innenfor hvert dekksegment.

Bilene og anleggsmaskinene er stasjonert på ROAF Miljøpark på Bøler.

ROAF har pr mai 2014:

•seks (6) person- og varebiler, to (2) lastebiler. Én sugebil og én komprimatorbil er under bygging/bestilling

•anleggsmaskiner bestående av 2 traktorer, 4 hjullastere, 6 trucker, 1 dumper, 2 gravemaskiner, 1 mobil hageavfallskverner, 2 mobile sikteverk, 2 feiemaskiner, 1 kompaktlaster, tilhengere, mm, samt andre motoriserte redskaper.

For Oppdragsgiver er miljøhensyn av stor viktighet. Oppdragsgiver vil derfor spesielt tilstrebe at det sikres tilgang til miljøvennlige alternativer, så langt disse kan brukes av de aktuelle tjenestebiler og anleggsmaskiner.

Oppdragsgiver ønsker å inngå kontrakt med leverandør som overholder nasjonal lovgivning om regulert arbeidstid, minstelønn og HMS, og vil kreve dette dokumentert i løpet av kontraktsperioden.

Nærmere beskrivelse av kvalitetskrav, estimert antall årlig omfang av innkjøp av de forskjellige produktene er som beskrevet i vedlegg 1: “Kravspesifikasjon”.



Kontraktstildeling
Tittel: Kjøp og bytte av dekk
Dato for kontraktstildeling: 17-08-2014
Antall mottatte tilbud: 2
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Dekkmann as966 242 825, Breivollveien 31, 0668 Oslo, NO, Telefon: +47 23068103.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00