Anskaffelse - Behandling av farlig avfall, 2013 (2)

Information

Open procedure
8/22/2014 8:54 AM (GMT+02:00)

Buyer

Ålesund kommune Ålesund kommune
Guro Hanche-Olsen Guro Hanche-Olsen
Konserninnkjøp
6025 Ålesund
Norway
942953119

Assignment text

kjøp av tjenesten behandling av farlig avfall i henhold til Avfallsforskriftens kapittel 11. Oppdraget gjelder behandling av ulike typer farlig avfall og avfall som ikke kan håndteres sammen med vanlig husholdnings- og næringsavfall på grunn av kjemiske, fysiske og/eller biologiske egenskaper. Avfallstyper som inngår i denne avtalen i henhold til prisskjema.

Ålesund kommune er Oppdragsgiveren i denne konkurransen, hvor Ålesund kommune virksomhet VAR - Bingsa næring er utfører (heretter kalt Kunden).

Anskaffelsen gjelder behandling av farlig avfall på ett eller flere behandlingsanlegg, men det er mulig for Leverandøren å tilby opsjon på henting og transport av det farlige avfallet på Bingsa gjenvinningsstasjon i Ålesund. Det er også ønskelig at Leverandøren tilbyr opsjon på emballasje og opplæring, kurs og oppdateringssamlinger.

Formålet med anskaffelsen er å sikre at farlig avfall tas hånd om på en slik måte at det ikke skaper forurensning eller skade på mennesker eller dyr, eller fare for dette, og å bidra til et hensiktsmessig og forsvarlig system for håndtering av farlig avfall, jf. Avfallsforskriftens kapittel 11.

Det er på gjenvinningsstasjoner hvor ÅRIM har ansvaret det farlige avfallet tas imot. Det farlige avfallet blir innsamlet av, sortert og mellomlagret hos Ålesund kommune virksomhet VAR - Bingsa næring i henhold til oppsatt prosedyre, men det må likevel påregnes feilsortering og avvik. Håndtering av feilsortert avfall må påregnes uten økonomiske konsekvenser for Kunden.

Alt som er innsamlet som farlig avfall skal behandles på godkjente behandlingsanlegg for avfall eller farlig avfall.

Det presiseres at det farlige avfallet i henhold til denne Avtalen skal til endelig

behandlingsanlegg og ikke mottaksanlegg. Leverandøren skal altså tilby endelig behandling av det farlige avfallet på et/flere behandlingsanlegg i henhold til krav.

Oppdraget omfatter:

· farlig avfall innsamlet fra husholdninger (etter sortering), avfallstyper i henhold til

prisskjema.

· farlig avfall fra bemannede gjenvinningsstasjoner (etter sortering), avfallstyper i henhold til prisskjema.

· farlig avfall fra mindre bedrifter (etter sortering), avfallstyper i henhold til prisskjema.



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffelse - behandling av farlig avfall, 2013 (2)
Dato for kontraktstildeling: 08-10-2013
Antall mottatte tilbud: 2
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Franzefoss Gjenvinning AS, Brandalsveien 204, 6060 Hareid, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00