Anskaffelse - Møbler og inventar til Hatlane skole, 2013

Information

Open procedure
8/21/2014 4:22 PM (GMT+02:00)

Buyer

Ålesund kommune Ålesund kommune
Guro Hanche-Olsen Guro Hanche-Olsen
Konserninnkjøp
6025 Ålesund
Norway
942953119

Assignment text

Ålesund kommune innbyr til konkurranse om kjøp av møbler og inventar til Hatlane skole på vegne av oppdragsgiver i denne konkurransen, Ålesund kommunale eiendom KF (ÅKE).

Hatlane skole er under oppføring, og formålet med anskaffelsen er å inngå avtale med en leverandør som kan dekke kommunens behov for møbler og inventar til skolen i henhold til kravspesifikasjonen som fremkommer i Del 2 - Kravspesifikasjon. Konkurransegrunnlagets Del 2 gjøres tilgjengelig for leverandører som inviteres til å gi inn komplett tilbud.

Blant annet må produktene som tilbys være solide og slitesterke, samt ha lang levetid og god brukervennlighet til den bruk som må påregnes. Produktene skal ha god ergonomi og komfort, samt et rent og tidløst design. Videre skal produktene være universelt utformet, dvs. at produkter til alminnelig bruk skal utformes slik at alle mennesker skal kunne bruke dem.



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffelse - møbler og inventar til Hatlane skole, 2013
Dato for kontraktstildeling: 13-06-2013
Antall mottatte tilbud: 2
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
EFG Hov+ Dokka AS, Grenseveien 99, 0663 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00