Abonnementshåndtering av tidsskrifter, databaser og tilhørende tilleggstjenester

Information

Open procedure
7/2/2014 1:30 PM (GMT+02:00)
8/11/2014 12:00 PM (GMT+02:00)
8/8/2014 12:00 AM (GMT+02:00)

Buyer

Høgskolen i Oslo og Akershus Høgskolen i Oslo og Akershus
Morten Riise Morten Riise
Postboks 4, St. Olavs plass
0130 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) ønsker å inngå en rammeavtale med varighet på 2 år, og med opsjon på 1+1 år på kjøp av tjenester innen abonnementshåndtering av tidsskrifter, databaser og tilhørende tilleggstjenester. Tidsskrifter skal leveres i både trykt og elektronisk format, med hovedvekt på sistnevnte.

Avtalens omfang vil variere etter høgskolens løpende behov. I 2014 er forbruket for Høgskolen i Oslo og Akershus budsjettert til:

• Direkte databaseabonnement 2,2 mill. NOK,

• Konsortieabonnement 3,6 mill. NOK

• Enkeltabonnement tidsskrifter 2,2 mill NOK.

Vi har pr i dag 21 konsortieavtaler via Cristin eller Helsebiblioteket. Av disse avtalene er 8 forlagspakker. Dette er kun et estimat og er ikke å anse som forpliktende for oppdragsgiver. Avtalens omfang vil kunne øke noe dersom HiOA skal tilby bibliotekstjenester til nye samarbeidsinstitusjoner. Produktene skal leveres til alle HiOAs adresser, og HiOA bruker det biblioteksystemet som Bibsys til enhver tid benytter. Høgskolen ønsker å formidle sine databaser gjennom så få grensesnitt som mulig. Oppdragsiver skal informere om hvilke eksisterende databaseleverandører, jfr. vedlegg 4 for oversikt over databaser, de kan videreføre HiOAs eksisterende avtaler med. For ytterligere informasjon om anskaffelsens omfang og innhold vises det til spesifikasjon og vedlegg.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00