Anskaffelse av forfatterverktøy for utarbeidelse av nasjonale faglige retningslinjer og veiledere

Information

6/10/2014 11:25 PM (GMT+02:00)

Buyer

Helsedirektoratet Helsedirektoratet
Øyvind Bjerkebro Øyvind Bjerkebro
Postboks 7000 St. Olavs plass
0130 Oslo
Norway
983544622

Short description

Helsedirektoratet har i løpet av 2014/2015 til hensikt å anskaffe et forfatterverktøy for utarbeidelse av nasjonale faglige retningslinjer og veiledere.

Forfatterverktøyet skal være en støtte til forfatterne ved utarbeidelse av nasjonale faglige retningslinjer og veiledere og sørge for at innholdet legges inn på en strukturert måte for optimal visning. Verktøyet skal bidra til bedre og mer konsistent strukturering av innholdet og innlegging av metadata, og bør ha en visningsmodul som ligger tettest mulig opp mot sluttresultatet som skal vises på Helsedirektoratets websider. Verktøyet bør støtte GRADE-metodikken som brukes ved utarbeidelse av nasjonale faglige retningslinjer i dag, men må samtidig være fleksibelt nok til å kunne brukes ved publisering av retningslinjer og veiledere som bruker annen metodikk.

Formålet med den veiledende kunngjøringen er å gi leverandørene informasjon om anskaffelsesprosessen som er planlagt gjennomført av Helsedirektoratet, samt gi prosjektet i Helsedirektoratet oppdatert kunnskap om leverandørmarkedet.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Appendix_B_Registration_form_supplier_conference_Oslo.docx 40 KB
Appendix_C_Information_Supplier_conference_Oslo.docx 46 KB
14-5856 - Veiledende Kunngjøring - Forfatterverktøy for faglige retningslinjer.docx 60 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00