Støttetjenester for norske tilskudsmottagere i Somalia

Information

5/29/2014 10:01 PM (GMT+02:00)

Buyer

Utenriksdepartementet Utenriksdepartementet
Sigbjørn Nerland Sigbjørn Nerland
Postboks 8114 Dep.
0032 Oslo
Norway
972417920

Assignment text

Norske myndigheter støtter stabiliseringen av Somalia gjennom sin bistand. Et sentralt element for å få velfungerende myndigheter er en transparent og funksjonell finanssektor.

Norge har støttet myndighetene gjennom et tiltak som skal sette opp og implementere en finansieringsmekanisme for Somalia. SFF (Somalia Financing Facility) som gjør at internasjonale givere kan overføre midler til myndighetene i Somalia gjennom den somaliske Sentralbanken for å betale lønn til statsansatte samt en prosjektdel. Tiltaket omfatter både monitorering og kapasitetsbygging.

Det er gitt tilbud fra en organisasjon som kan tilby eksperttjenester med konsulent som har erfaring fra tilsvarende mekanismer fra Verdensbanken. Denne konsulenten er underleverandør til NIS. Oppdraget krever noe tilstedeværelse inne i Mogadishu by. Tilbudet omfatter et team med rådgivere som blant annet skal ha regelmessig tilsyn for å følge opp arbeidet til konsulenter leid inn som monitoreringsagenter for finansieringsmekanismen. Tilbudet omfatter videre en sekretariatstjeneste for finansieringsmekanismen. Oppdrag sekretariatet skal utføre omfatter innkjøp og annen praktisk støtte, sekretariatsarbeid for finansdepartmentet og styringsorganene til finansieringsmekanismen.



Kontraktstildeling
Tittel: Støttetjenester for norske donoraktiviteter i Somalia
Dato for kontraktstildeling: 02-06-2014
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Nordic International Support Foundation897554372, Pb 9025 Grønland, Oslo 0133, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00