Intensjonskunngjøring - midlertidig kontrakt om vedlikehold, support og bistand på Crossbeam- og Checkpoint-produkter

Information

5/27/2014 9:55 AM (GMT+02:00)

Buyer

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon
Remi Ludvigsen Remi Ludvigsen
Pb 8129 Dep
0032 Oslo
Norway
974 761 424

Assignment text

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) har intensjon om å inngå midlertidig kontrakt med Mnemonic AS om vedlikehold, support og bistand på Crossbeam- og Checkpoint-produkter for en periode på inntil 3 måneder. Dette for å sikre leveransen av IKT-tjenester knyttet til deler av nettverkssikkerhetsinfrastrukturen.

Leveransen vil bestå av vedlikehold, support og konsulentbistand knyttet til Checkpoint-produkter på Crossbeam X-series. Et lite utdrag av de tekniske kravene DSS må stille til leverandører av vedlikehold og support på det nevnte utstyret er som følger:

-Tekniske lab-fasiliteter på Crossbeam X-series for dedikert arbeid på feilsituasjoner i Crossbeam-miljøer. Det er ofte behov for dypere undersøkelser for testing for å finne ut underliggende årsaker til problemer.

-Minimum 3 X-series support eksperter (BXCE eller tilsvarende). Det er avgjørende at leverandøren er ekspert på produktene DSS benytter og at de har tilstrekkelig kapasitet til å bistå i kritiske situasjoner. Av sikkerhetsmessige årsaker er dette kravet helt sentralt.

-Være sertifisert på support av ISV applikasjoner.

ISV er Crossbeam sitt navn på applikasjoner/produkter som er sertifiserte for å kjøre på X-series plattformen. Siden løsningen det skal ytes support på består av flere produkter fra Crossbeam og Checkpoint som spiller sammen, er det helt avgjørende at leverandøren kan samspillet mellom produktene, ikke bare ett av dem hver for seg. Det er i integrasjonen at problemer oftest oppstår.

-Regelmessig trening må gjennomføres og dokumenteres. Alle produktene endrer seg over tid, så regelmessig trening er avgjørende for å ha kunnskap om nyeste versjoner.

-Det bør kunne tilbys support 24/7/365.

DSS har den siste tiden gjort grundige undersøkelser av leverandørmarkedet. Etter disse undersøkelsene er DSS av den oppfatning at tjenestene det er behov for kun kan leveres av Mnemonic AS. Man står derfor i praksis overfor en eneleverandørsituasjon der ytelsene av tekniske grunner kun kan presteres av én bestemt leverandør. DSS er således av den oppfatning at det foreligger hjemmel til å inngå midlertidig kontrakt uten ordinær kunngjøring, jf. FOA § 2-1 (2) bokstav a.

Oppsummering av leveransen:

- Standard supportavtale 08.00-16.00 mandag til fredag.

- Utvidet supportavtale 07.00-20.00 mandag til fredag

- IT-konsulentbistand på Crossbeam- og Checkpoint-produkter.

Estimert verdi av leveransen er ca. NOK 150.000,- til 500.000,-

Det presiseres at det økonomiske omfanget er under 500.000,-, men at det er valgt nasjonal kunngjøring for å kunne benytte skjemaet “intensjonskunngjøring“ på Doffin.



Kontraktstildeling
Tittel: Avtale om vedlikehold, support og bistand på Crossbeam- og Checkpoint-produkter
Dato for kontraktstildeling: 04-06-2014
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Mnemonic AS, Wergelandsveien 25, 0167 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00