2014 Veiledende kunngjøring - Kjøp/leie og administrasjon av programvarelisenser

Information

01 - Prior Information Notice
5/23/2014 11:03 AM (GMT+02:00)

Buyer

Nordland fylkeskommune Nordland fylkeskommune
Stengrim Andersen Stengrim Andersen
Prinsensgate 100
8048 BODØ
Norway
964982953

Short description

Nordland Fylkeskommune (oppdragsgiver) er i en fase der vi skal velge programvare/ plattform som gir en total løsning for samhandling og kommunikasjon. Den nye løsningen skal gi muligheter for samhandling og kommunikasjon med epost, tale, data, bilde og lyd, og kombinasjoner av disse. 
Løsningen skal integreres mot eksisterende systemer for saksbehandling, arkiv, økonomi og andre fagsystemer. 
Oppdragsgiver vil legge stor vekt på god integrasjon. 

I den forutgående prosessen er mulige løsninger vurdert og oppdragsgiver har konkludert med at organisasjonens behov best dekkes gjennom kjøp og/ eller leie av Microsoft lisenser. 
Oppdragsgiver skal inngå en fireårig rammeavtale med en leverandør om kjøp og eller leie, samt muligheter for administrasjon, av lisenser for Microsoft- produkter, blant annet Windows, Office, Office 365, Exchange og Lync.
I denne forbindelse inviteres til markedskonferanse i Bodø 20. mai 2014. kl 13.00 til 16.00. Fylkeshuset - Prinsens gt 100, 6 etg møterom Nordland 1. Der er satt av 1,5 time til plenumsmøte. Det vil bli anledning til individuelle møter i etterkant
Det vil også være anledning til å delta elektronisk. Påmelding til markedskonferanse sendes til stengrim.andersen@nfk.no.
Nærmere informasjon om elektronisk deltakelse vil bli sendt til de interesserte.

for oppragsgiver
Stengrim Andersen
innkjøpsrådgiver

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00