Rammeavtale for kjøp av Anskaffelsesfaglig bistand

Information

Open procedure
4/30/2014 9:07 PM (GMT+02:00)
6/12/2014 1:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Nasjonalt folkehelseinstitutt Nasjonalt folkehelseinstitutt
Ole Andreas Fuglesang Ole Andreas Fuglesang
Lovisenberggata 8
0456 Oslo
Norway
983744516

Closing date has passed.

Short description

Folkehelseinstituttets innkjøpsfunksjon har vært gjennom en organisatorisk omorganisering og er i dag en enhet bestående av seks medarbeidere pluss enhetsleder. Innkjøpsenheten ligger under Avdeling for Økonomi.

I forbindelse med omorganiseringen er det også startet et «endringsløp», blant annet med etablering av strategiske rammeavtaler. Behovet er størst for rammeavtaler innenfor ulike produktområder relatert til Folkehelseinstituttets laboratorieaktivitet og ulike konsulenttjenester. I forbindelse med etablering av nye instituttovergripende rammeavtaler skal nye avtaleleverandører inn på E-handelsplattformen som tentativt vil tas i bruk av oppdragsgiver 2. kvartal 2014.

I tilknytning til laboratorieområdet, som er prioritert område, er det behov for flere rammeavtaler på blant annet ulike typer laboratorieinstrumenter, teknisk komplekse analysesystemer, reagenser til kjemiske og molekylærbiologiske prosesser m.m.

Etablering av rammeavtaler på de overnevnte områder krever stor grad av samarbeid med Folkehelseinstituttets fagdivisjoner for smittevern, rettsmedisin og rusmiddelanalyse, miljømedisin, epidemiologi og psykisk helse. I tillegg kreves det et betydelig kartleggingsarbeid i planleggingsfasen for den enkelte rammeavtale.

Folkehelseinstituttets eksisterende innkjøpsenhet har pr. i dag ikke tilstrekkelige egne ressurser til å kunne etablere alle rammeavtaler som det er avdekket behov for i tillegg til å foreta enkeltanskaffelser i løpet av året, samt fornye allerede eksisterende rammeavtaler.

For å få gjennomført konkurranser og få etablert flere nødvendige rammeavtaler ønsker oppdragsgiver å inngå en rammeavtale med én leverandør av anskaffelsesfaglig bistand.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Vedlegg 3 - C Administrative bestemmelser.docx 50 KB
Vedlegg 3 - B Prisbestemmelser.docx 50 KB
Vedlegg 3 - Generelle vilkår for kjøp av tjenester.docx 60 KB
Vedlegg 3 - Avtaledokumentet.docx 37 KB
14-854 Konkurransegrunnlag - åpen anbudskonkurranse anskfaglig bistand.doc 215 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00