Rammeavtale drivstoff

Information

Open procedure
4/29/2014 2:27 PM (GMT+02:00)
6/4/2014 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF) Romerike Avfallsforedling IKS (ROAF)
Tor Henriksen Tor Henriksen
Postboks 98
2021 Skedsmokorset
Norway
965 075 364

Closing date has passed.

Short description

ROAF skal inngå rammeavtale med én leverandør for kjøp av drivstoff og bilrekvisita.

Formålet med anskaffelsen er å dekke Oppdragsgivers behov for drivstoff og rekvisita til selskapets biler på en rask, oversiktlig og enkel måte til best mulig pris. Bilene er stasjonert på ROAF Miljøpark på Bøler, og benyttes i hovedsak til intern kjøring og til Oppdragsgivers andre gjenvinningsstasjoner. Lokalisering av leverandørens servicestasjon i nærheten av Oppdragsgiver er et tildelingskriterium som vil bli tillagt stor vekt.

Drivstoff til ROAFs biler skal også kunne fylles ved andre av leverandørens servicestasjoner.

ROAF har pr mai 2014 seks (6) person- og varebiler, to (2) lastebiler. Én sugebil og én komprimatorbil er under bygging/bestilling.

Med rekvisita forstås deler og forbruksmateriell som er nødvendig for kjøring og bruk av bilene, slik som lyspærer, vindusspylevæske, vinduspussere, isskraper, låsolje/spray, svamper, polermidler, mm.

All rekvisita skal være tilgjengelig innenfor åpningstiden og på samme sted som tanking av drivstoff. Det er derfor ikke aktuelt med tilbud kun på rekvisita uten levering av drivstoff.

For ROAF er miljøhensyn av stor viktighet. Oppdragsgiver vil derfor spesielt tilstrebe at det sikres tilgang til miljøvennlige drivstoffalternativer, så langt disse kan brukes av de aktuelle tjenestebiler.

Nærmere beskrivelse av kvalitetskrav, estimert antall årlig omfang av innkjøp av de forskjellige produktene er som beskrevet i vedlegg 1: “Kravspesifikasjon”.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Konkurransegrunnlag - Rammeavtale drivstoff 14-00.pdf 492 KB
Kontrakt Rammeavtale drivstoff.pdf 238 KB
Vedlegg 1 Kravspesifikasjon drivstoff.docx 721 KB
Vedlegg 2 - TilbudsskjemaPrisRabatt.xlsx 21 KB
Vedlegg 4 Forpliktelsesskjema.doc 37 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00