Statistikkverktøy

Information

4/24/2014 9:58 AM (GMT+02:00)

Buyer

Helse Sør-Øst RHF Avd. Sykehuspartner Helse Sør-Øst RHF Avd. Sykehuspartner
Innkjøp SP Innkjøp SP
Postboks 3562
3007 Drammen
Norway
991324968

Short description

Helse Sør-Øst RHF v/Sykehuspartner (HSØ) varsler med dette at det vil komme en anbudskonkurranse som skal dekke HSØ sitt behov for Statistikkverktøy.

Det ønskes å inngå en avtale om kjøp eller leie av lisenser for statistikkverktøy, samt vedlikehold. I tillegg ønskes det opsjoner på supplering og eventuell reduksjon av lisenser og eventuelt site-lisenser.

Dagens løsning innebærer at vi benytter SPSS Statistics med samtlige moduler (inkludert Samplepower og AMOS).

HSØ har pr i dag brukerlisenser for ca 500 navngitte og ca 800 samtidige brukere.

Vi ønsker med denne henvendelse å komme i dialog med markedet for å få en bedre oversikt over hvilke standard-løsninger som finnes mtp på bl.a funksjonalitet, lisensiering, opplæring, service og support, vedlikehold og oppgraderinger samt eieforholdet til statistikkverktøy-lisenser.

Vi vil tentativt holde dialogmøter med aktuelle leverandører i uke 20/21, og interessenter kan henvende seg til innkjop-sp@sykehuspartner.no innen 7/5-2014, heading merket “Saksnr 14/00698 Statistikkverktøy”.

Interesserte leverandører bes også registrere sin interesse på denne kunngjøringen for å bli holdt oppdatert om eventuelle endringer.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00