Gystadmarka Skatepark, Ullensaker kommune

Information

Open procedure
4/8/2014 12:50 PM (GMT+02:00)
5/12/2014 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid
Karin Granlund Karin Granlund
Tunvegen 17
2060 Gardermoen
Norway
979 720 300

Closing date has passed.

Short description

Hovedutvalget for overordnet planlegging i Ullensaker kommuner vedtok den 04.10.2010 forslag til detaljregulering for Gystadmarka idrettsanlegg. Planen la til rette for etablering av et samlet idrettsanlegg med fotballstadion, friidrettsarena, is- og flerbrukshall og svømmehall, og anlegg for ivaretakelse av breddeidretten og uorganisert idrett. I tillegg legger planen til rette for etablering av 4000kvm nærings/kontorarealer fordelt mellom haller og arenaanlegg.

I henhold til planens intensjoner er området de siste årene utviklet og bebygget med bla. arena for friidrett og fotball (UKI – arena) og is og flerbrukshall. I den vedtatte planen er det avsatt arealer for «breddeidretten» og uorganisert idrett (område I4 i reguleringsplanen). I dette området ønsker Ullensaker kommune med Utbyggingsenheten å etablere et skateanlegg i plasstøpt betong med et grunnflateareal på 800-900 m2.

I forkant av anbudskonkurranse har det vært tett dialog mellom kommunen og den lokale skateklubben. Gjennom dialogen har det vært fokusert på å designe et anlegg som ivaretar behovene til nybegynnere så vel som erfarne utøvere.

I samarbeid mellom skateklubben, kommunen og rådgivere er det designet en 3D-modell hvor brukergruppens nåværende og fremtidige behov er ivaretatt så lang som mulig. 3D-modellens utforming og design er et bilde av det ønskede ferdige resultatet og skal så langs det lar seg gjøre ivareta detaljprosjekterings- og byggefasen. Modellen er kvalitetssikret og ivaretar krav til sikkerhet som stilles i NS-EN 14974:2006+A1:2010 «Anlegg for brukere av rullesportsutstyr – Sikkerhetskrav og prøvingsmetoder». Grunnlaget må uansett ikke anses som fullstendig og det vil være totalentreprenørs ansvar å sørge for at alle lovpålagte og forskriftsmessige krav knyttet til anleggets utforming og oppføring, ivaretas.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Vedlegg ZIP fil.zip 24.23 MB
Konkurransegrunnlag Gystadmarka Skatepark.odt 361 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00