Rammeavtale for Digitale Tjenester

Information

03 - Contract Award Notice
Not applicable
4/8/2014 4:36 PM (GMT+02:00)

Buyer

Statens Pensjonskasse Statens Pensjonskasse
Merethe Norheim Morken Merethe Norheim
Slemdalsveien 37
0373 OSLO
Norway
974760967

Short description

Statens pensjonskasse skal anskaffe en rammeavtale på digitale tjenester. Statens pensjonskasse ønsker å inngå rammeavtale med 3 (tre) leverandører.

 

Rammeavtalen vil gjelde fra kontraktsignering og i en periode på 2 år, med opsjon for SPK til å forlenge avtalen med 1 + 1 år.

 

Oppdraget vil omfatte vedlikehold og utvikling av oppdragsgivers interne og eksterne nettbaserte tjenester.

 

Med nettbaserte tjenester menes bl.a:

 

  • Oppdragsgivers hjemmeside spk.no med både åpne og passordbeskyttede tjenester (EPiServer)

  • Kalkulatorer

  • Statistikk og webanalyse

  • Strategiske kommunikasjons- og designtjenester knyttet til nettbaserte tjenester

  • Interne samhandlingsløsninger

  • Intranett (EPiServer)

  • Fagportaler (EPiServer)

     

For egenutviklede, passordbeskyttede løsninger er valgt teknologi for brukergrensesnitt- løsninger basert på EPiServer. Arkitekturen baserer seg på et todelt kjøremiljø. Frontendapplikasjonen kjører i EPiServer, som er basert på Microsoft/Windows-plattform, og backend kjører på SPKs JBoss/Java-platform. Kommunikasjon mellom frontend- og backend skjer via Web Services. Forvaltning og utvikling av backend på SPKs JBoss/Java- plattform gjøres av SPK.

Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget. Leverandørene kan imidlertid benytte underleverandører til å oppfylle deler av tjenestene.

 

Totalleverandøren må ha digital kompetanse innenfor en rekke områder, som strategisk rådgivning, konseptutvikling og design, innholdsstrategi, teknisk utvikling, implementering og support, og ha evne til å tilby en avlastende og effektiv arbeidsprosess. Statens pensjonskasse benytter smidig metodikk i sin utvikling.

 

Statens pensjonskasse vil legge vekt på å få samarbeidspartnere med dokumentert erfaring og gode resultater fra lignende oppdrag.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00