Rammeavtale Reisebyråtjenester

Information

Open procedure
4/3/2014 6:44 PM (GMT+02:00)
5/5/2014 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Statens kartverk Statens kartverk
Ståle Rovelstad Ståle Rovelstad
Kartverksveien 21
3507 Hønefoss
Norway
971040238

Closing date has passed.

Short description

Rammeavtalen gjelder reisebyråtjenester som omfatter bestilling av reiser med fly (innenlands og utenlands), bestilling av reiser med andre transportmidler (buss, tog, båt og bil innenlands og utenlands), bestilling av overnatting (herunder hotell innenlands og utenlands) samt levering av reisedokumenter og rådgivning.

Avtalen skal bidra til å sikre oppdragsgiver nødvendig kapasitet og god kvalitet for reisevirksomhet og overnattinger i forbindelse med de ansattes tjenestereiser, og i forbindelse med gjennomføring av kurs og møter.

Gjennom avtalen skal leverandøren bidra til en kontinuerlig utvikling av rasjonelle, miljøvennlige og kosteffektive reiseopplegg, slik at ressursbruk, pris og kvalitet til enhver tid gir det beste totalresultat.

Alle interesserte leverandører kan hente ut konkurransegrunnlag med vedlegg fra https://atc01.avantra.se/avantra/Customer/Kartverket/modules/purchase/published/.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Brev til Doffin.pdf 345 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00