Forespørsel vedrørende innkjøp av alarmbehandlingsprogram for Asker og Bærum brannvesen IKS

Information

Negotiated procedure
3/21/2014 6:06 PM (GMT+01:00)
4/28/2014 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Asker og Bærum Brannvesen IKS Asker og Bærum Brannvesen IKS
Bente Flote-Hansen Finn Klingenberg
Fredtunveien 5
1376 Asker
Norway
980358380

Closing date has passed.

Short description

ABBV skal kjøpe inn nytt alarmbehandlingsprogram, til bruk for kunderegister og alarmbehandling. Dagens løsning er overføring til RSM02, Safetel og Securinet med behandling i FAS og Transfire 5 som ressursbehandlingsprogram. I tillegg brukes Vision som utalarmeringsprogram og Agresso som økonomisystem. QlikView brukes som rapporteringsverktøy.

ABBV ønsker et alarmbehandlingssystem som har en rød tråd gjennom en hel prosess fra kunderegistrering, alarmbehandling, alarmmottak og utsendelse av ressurser til rapportering og fakturering. For kundebehandler skal systemet ha en god og oversiktlig arbeidsflyt med indikasjon for hvor man er i prosessen. Prosessen skal oppleves som sømløs og være tidseffektiv. For alarmoperatør skal det være oversiktlig med et godt brukergrensesnitt med færrest mulig klikk for å behandle en alarm til ressurs er sendt, fra innkomne alarm til informasjon som kartposisjon og kundedata sendes og presenteres på skjerm i utrykningskjøretøy. Opplysningene skal presenteres på skjerm i utrykningsbilen også med kart og navigasjonssystem. Alarmbehandlingssystemet skal være redundant.

For detaljert beskrivelse, se «ABBV’s funksjonsbeskrivelse».

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Vedlegg FUNKSJONSBESKRIVELSE alarmbeh program.pdf 236 KB
Vedlegg kriterier.pdf 14 KB
Del 1 - tilbudsinstruks.pdf 661 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00