A-92383 Systemløsning for Mobile Device Management (MDM)

Information

Competitive dialogue
3/14/2014 6:37 PM (GMT+01:00)

Buyer

NSB AS NSB AS
Kathrine Bru Kathrine Bru
Schweigaards gate 23
0048 Oslo
Norway
984 661 177

Assignment text

NSB er i gang med prosjekt SERO (System for Elektronisk Ryggsekk Ombord) som har til hensikt å bytte ut papirbasert og muntlig kommunikasjon til ombordpersonalet (Konduktører og Lokførere) med elektronisk kommunikasjon ved hjelp av nettbrett og smarttelefon. Man vil da til enhver tid få tilgang til oppdatert informasjon samtidig som man slipper å ha med en tung papirperm med informasjon i ryggsekken.

Ved endringer i informasjonen vil man enkelt kunne pushe denne ut til alle samtidig og slippe tidkrevende oppdatering av papir i kjøreboken til ombordpersonalet.

Systemløsningen skal gjøre det mulig for NSB å håndtere og oppdatere alle de mobile enhetene til togpersonalet i tillegg til å synkronisere filer og distribuere applikasjoner, slik at enhetene til enhver tid er oppdatert med all nødvendig informasjon for togfremføring.

I tillegg skal systemløsningen kunne benyttes til å ha kontroll og oversikt over øvrige mobile enheter i konsernet, blant annet smarttelefoner og nettbrett hos de administrativt ansatte. Imidlertid skal implementeringen av dette ikke være en del av omfanget i denne kontrakten.



Kontraktstildeling
Tittel: Systemløsning for Mobile Device Mangament (MDM)
Dato for kontraktstildeling: 22-12-2013
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Evry AS933012867, Nedre Skøyen Vei 26, 0214 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00