INNOVATIV ANSKAFFELSE - Gravefri tilkobling fra hus til hovedvannledning (No dig)

Information

2/11/2014 3:04 PM (GMT+01:00)

Buyer

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten971185589 Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten971185589
Benedicte Kjørsvik Benedicte Kjørsvik
Herslebs gate 5
0506 Oslo
Norway

Short description

INNOVATIV ANSKAFFELSE - Vann og avløpsetaten inviterer til dialogkonferanse

Oslo kommune ved vann- og avløpsetaten (VAV), har i mange år satset på gravefrie (No Dig) løsninger ved rehabilitering av kommunale hovedledninger. Fremgangsmåten som benyttes i dag krever at hvert enkelt påkoblingspunkt blir gravet opp og koblet til hovedledningsnettet, med de ulempene dette medfører for miljø og samfunn. Oslo kommune ser store økonomiske, samfunnsøkonomiske og miljømessige gevinster i å få tilgang til en løsning som muliggjør gravefri tilkobling av vannledning fra hus til hovedvannledning. VAV har nå et ønske om å utfordre markedet til å utvikle metoder for slik gravefri tilkobling.

Det vil bli avholdt dialogkonferanse 18.03.2014 i Oslo kommune sine lokaler i Strømsveien 102 i Oslo. Formålet med dialogkonferansen er å etablere en tidlig dialog med markedet med hensikt på å presentere VAV sitt behov nærmere, for å informere markedet og få markedets umiddelbarere respons på behovet. Det vil være mulig delta på korte en til en møter mellom leverandør og VAV.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00