Omsorgsboliger Solås - totalentreprise

Information

Negotiated procedure
12/3/2013 2:30 PM (GMT+01:00)
1/17/2014 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Gjesdal kommune Gjesdal kommune
Ingunn Bjerkelo Ingunn O Bjerkelo
Rettedalen 1,
4330 Ålgård
Norway

Closing date has passed.

Short description

Gjesdal kommune v/tjenesteområde teknisk innbyr herved til anbudskonkurranse i forbindelse med bygging av omsorgsboliger på Ålgård.

Solås omsorgsboliger skal bygges nord for Ålgård sentrum og skal bestå av 8 boliger med 1 soverom og en personalbase med fellesareal for beboerne.

Boligene er i utgangspunktet ment for unge velfungerende psykisk utviklingshemmede og/eller unge voksne med diagnose innen autismespekteret i alderen 18-30 år. Beboerne må ha et hjelpebehov.

Som en opsjon ønskes det også pris på en løsning der 2 av boligene oppføres med 2 soverom og en løsning der 4 av boligene oppføres med 2 soverom.

Bygget skal deles i 3 soner der personalbase/fellesareal ligger sentralt som et samlingspunkt mellom boligseksjoner på hver side. Bygget skal fortrinnsvis bygges i 2 etasjer for å oppnå best mulig arealdisponering av tomten.

Det er utarbeidet et forprosjekt der bygningsmassen er formet som en L og lager en lun uteplass og funksjonelt uteareal for beboere og ansatte ved Solås omsorgsboliger. Dette konseptet er det gitt rammetillatelse på.

Det legges opp til at tilbyder kan velge om en vil benytte seg av dette materialet i sin tilbudsgivning eller om en ønsker å tilby et annet konsept. Del 2, teknisk kravspesifikasjon beskriver krav som stilles til bygget slik det er planlagt i forprosjektet. Hvis tilbyder velger å tilby et annet konsept skal kravene som stilles i del 2 allikevel oppfylles med tanke på innhold og kvalitet.

Det er altså adgang til å gi tilbud på alternative løsninger til forprosjektet som ligger i konkurransegrunnlaget.

Det blir anbudsbefaring 17. desember kl 10:30. Ingen påmelding, oppmøte på tomten.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=312087.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tilleggsdokumenter-DEC207809.zip 14.44 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00