P-182943 Rammekontrakt banelysarbeider ved reasfaltering

Information

Negotiated procedure
11/28/2013 3:08 PM (GMT+01:00)
1/16/2014 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Oslo Lufthavn AS Oslo Lufthavn AS
Bjørn Flusund Bjørn Flusund
Edvard Munchsvei,
2061 GARDERMOEN
Norway

Closing date has passed.

Short description

Denne anskaffelsen blir gjeldene i tre år fra og med 2014, med opsjon på å avrope arbeider i ytterligere to år. (Tre år, pluss ett år, pluss ett år).

Oslo Lufthavn AS gjennomfører jevnlig reasfaltering på sine flyoperative baneområder. Asfaltarbeidene blir utført i en egen entreprise. Ved reasfaltering er det behov for å fjerne banelys før asfaltarbeidene starter, og reetablere banelys når asfalteringen er ferdig. Banelysarmaturene er montert i egne potter (shallow base), som er nedstøpt i takse- og rullebanene.

Før fresing av asfalten starter: Banelysarmaturene frakobles og fjernes. Kabel til armaturet presses ned i kabelrøret under potten. Kabelrøret tettes med skumgummi. Potten borres opp og fjernes.

Etter fresing / før asfaltering: Det fylles litt sand i området rundt armaturets kabelrør. Hensikten er at den nye asfalten slipper lettere mot underlaget når det borres opp nytt hull for potten.

Etter asfaltering: Det borres opp et 12” hull og ny potte støpes ned. Lysarmatur tilkobles og monteres.

Det er ca. 300 banelysarmaturer som erfaringsmessig er omfattet av reasfaltering hvert år. Arbeidene pleier å starte medio mai og kan pågå så lenge det er praktisk mulig med hensyn på været. Kontrakten innbefatter leveranser av noe utstyr som banelyspotter og brøytebeskyttelse (adapteringer) for armaturene. Annet forefallende arbeid kan forekomme.

Ved større arbeider og prosjekter på baneområdet, som også kan omfatte reasfaltering og tilhørende banelysarbeider, forbeholder OSL seg retten til å utlyse egne konkurranser

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=311633.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tilleggsdokumenter-NOV207612.zip 130 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00