Anskaffelse 148/2013 Rammeavtale om sperremateriell, varslingsutstyr o.l.

Information

Negotiated procedure
11/22/2013 9:35 AM (GMT+01:00)
12/12/2013 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten Oslo kommune, Vann- og avløpsetaten
Anders Tynning Nystrand Anders Tynning Nystrand
Herslebs gate 5,
0561 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Formålet med anskaffelsen er inngåelse av rammeavtale med én leverandør for kjøp av sperremateriell, varslingsutstyr o.l.. VAV har behov for utstyret som rammeavtalen vil omfatte, for å ivareta sikkerhetshensyn til medarbeidere og publikum, samt tilfredsstille lover og forskrifter beskrevet i SVVs (Statens vegvesens) "Håndbok 051". Rammeavtalen vil gjelde for hele VAV. Den eksisterende rammeavtalen med Brødrene Dahl Samferdsel, tidligere Botneskilt, varer til 05.02.2014.

En spesifisert oversikt over sperremateriell, varslingsutstyr o.l. står oppført i konkurransegrunnlagets vedlegg 3 Prisskjema. I tillegg antas det å være behov for å kjøpe inn sperremateriell, varslingsutstyr o.l. som ikke er spesifisert, hvor det enten avtales rabattsats eller påslagsprosent. Rabattsats avtales for standard varer fra leverandørs sortiment, men som ikke står oppført i den spesifiserte oversikten, mens påslagsprosent benyttes for ”skaffevarer” dvs. sperremateriell, varslingsutstyr o.l. som bestilles etter spesielt behov. I slike tilfeller må leverandøren kunne skaffe de etterspurte sperremateriell, varslingsutstyr o.l.. VAV forventer at leverandøren skal veilede kjøperen og hjelpe til med å velge gode, effektive og kostnadsbesparende løsninger.

Omfanget baseres på historiske tall til den eksisterende rammeavtalen, justert med tanke på inflasjon og i noe grad økt drift. Det antas at VAV sitt behov vil være på dette nivået også framover. Volumet er imidlertid ment som informasjon til tilbyderne og forplikter ikke VAV.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=310730.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tilleggsdokumenter-NOV207343.zip 1.32 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00