Rammeavtale på brannmurer

Information

Open procedure
11/15/2013 1:54 PM (GMT+01:00)

Buyer

Meteorologisk institutt, met.no Meteorologisk institutt, met.no
Arne Sund Arne Sund
pb 43, Blindern,
0313 Oslo
Norway

Assignment text

Formålet med anskaffelsen er å bytte ut instituttets eksisterende enterprise-brannmurløsning i datasenteret med en ny løsning med høyere ytelse og mer funksjonalitet. Dagens brannmurløsning benyttes for å sikre DMZ, servernett og brukernett. Den støtter maks 5 Gbit/s firewall throughput og har kun gigabit ethernet-porter. Instituttet har behov for en løsning med firewall throughput på minimum 10 Gbit/s og som har 10 GbE-porter. Tilbudt løsning må støtte stateful failover og bestå av minimum to hardwareenheter som skal plasseres i to separate datarom.

I tillegg til å bytte ut brannmurløsningen i datasenteret vil det være behov for ytterligere innkjøp av brannmurer til regionkontorer og mindre lokasjoner de neste årene. Vi ønsker derfor med denne anskaffelsen å etablere en rammeavtale på innkjøp av brannmurer. Rammeavtalen skal dekke vårt behov for brannmurløsninger innenfor rammeavtaleperioden.



Kontraktstildeling
Tittel: Avtale om kjøp, disposisjonsrett og andre ytelser ved
Dato for kontraktstildeling: 15-09-2013
Antall mottatte tilbud: 8
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Move As, Post Adr. Po.Box 9252 Grønland, 0134 Oslo , Visitor Adr. Chr. Krohgsgt. 16, 0168 Oslo, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00