13/1915 Anskaffelse av evalueringsoppdrag Oljedirektoratets geofysiske undersøkelser

Information

02 - Contract Notice
Open procedure
2/26/2014 8:29 AM (GMT+01:00)
12/20/2013 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

OLJE- OG ENERGIDEPARTEMENTET OLJE- OG ENERGIDEPARTEMENTET
Kjell Hauge Kjell Hauge
Einar Gerhardsens plass 1
0180 OSLO
Norway
977161630

Tender is cancelled

Short description

Oljedirektoratet (OD) har en sentral rolle i forvaltningen av olje- og gassressursene på norsk kontinentalsokkel og er et viktig rådgivende organ for departementet innenfor petroleums-virksomheten. OD utøver forvaltningsmyndighet i forbindelse med tildeling av areal, undersøkelser etter og utvinning av petroleumsforekomster på sokkelen. OD har videre

et nasjonalt ansvar for data fra kontinentalsokkelen og har en oversikts- og formidlerrolle når det gjelder data, analyser og beslutningsgrunnlag.

 

Som ledd i arbeidet med å få bedre oversikt over mulige petroleumsressurser på norsk sokkel og åpning av nye arealer for petroleumsvirksomhet, utfører Oljedirektoratet kartlegging og geofysisk og geologisk datainnsamling på kontinentalsokkelen. Undersøkelsene finansieres ved bevilgninger over statsbudsjettet. Innsamlede data kan senere gjøres tilgjengelig for industrien gjennom salg av datapakker.

 

Olje- og energidepartementet benytter evalueringer for å få informasjon om effektivitet, måloppnåelse og resultater innenfor hele eller deler av departementets ansvarsområde og aktiviteter. Departementet søker nå bistand til å gjennomføre en ekstern evaluering av Oljedirektoratets undersøkelsesvirksomhet.

Files (click "Show interest" to get access)

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00