System for Konferanseadministrasjon

Information

Open procedure
11/11/2013 1:30 PM (GMT+01:00)
1/6/2014 2:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp
Inger Bråttvik Dale Inger Bråttvik Dale
Innkjøpsseksjonen,
7491 Trondheim
Norway

Closing date has passed.

Short description

NTNU bruker pr i dag konferanseadministrasjonssystemet Events. Systemet er basert på Microsoft-teknologi som utfases. På bakgrunn av dette og med hensyn til lov om offentlige anskaffelser planlegger NTNU utlysning av anbudskonkurranse for nytt konferanseadministrasjonssystem.

Et nytt konferanseadministrasjonssystem bør ivareta tilsvarende funksjonalitet som vi har i dagens system, deriblant håndtering av Abstracts/Paper som benyttes ved vitenskapelige konferanser.

Konferanseadministrasjonssystemet skal være et støtteverktøy for våre medarbeidere i jobben med å administrere vitenskapelige konferanser, seminarer, workshops og kongresser, deltakere (påmelding, avmelding, informasjon, påminnelse), utstillere, abstracts/paper, informasjon og interaksjon forut for, under gjennomføringen (informasjon til deltakerne) og etter at arrangementene er gjennomført (evaluering, statistikk,fakturering).

Systemet bør være fleksibelt, brukervennlig og tilgjengelig., kombinert med NTNU’s krav til driftssikkerhet, datasikkerhet og kostnadskontroll.

På et overordnet nivå har NTNU en forventning om at foreslåtte produkt representerer dagens aktuelle teknologinivå, og at de tilbyr alle funksjoner som regnes som standard innenfor konferanseadministreringssystemer.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=309792.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tilleggsdokumenter-NOV206774.zip 669 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00