Rammeavtale på adgangskontrollanlegg inkl. kort

Information

Open procedure
10/22/2013 11:09 AM (GMT+02:00)
11/19/2013 12:00 PM (GMT+01:00)
11/11/2013 12:00 AM (GMT+01:00)

Buyer

Universitetssykehuset Nord-Norge HF Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Martin Sivertsen Martin Sivertsen
Postboks 47,
9038 Tromsø
Norway

Closing date has passed.

Short description

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) inviterer til åpen anbudskonkurranse ifb. med etablering av rammeavtale for levering av adgangskontrollanlegg for den samlede bygningsmasse til UNN.

Anskaffelsen gjelder inngåelse av rammeavtale med en leverandør på levering av adgangskontrollanlegg med visse tjenester knyttet til dette utstyret, til den samlede bygningsmasse til UNN.

Formålet med denne anskaffelsen er å etablere en rammeavtale på adgangskontrollutstyr som skal benyttes ved suppleringer og utvidelser av det sentrale adgangskontrollsystemet som følge av ombygginger, tilbygg, nybygg og utbygginger hvor UNN definerer at dette skal knyttes inn mot det sentrale systemet ved UNN Breivika i Tromsø.

Det benyttes i dag et adgangskontrollsystem av fabrikat CCURE fra Softwarehouse, med norsk leverandør Infratek.

Nytt anlegg skal være 100 % kompatibelt med eksisterende sentralt adgangskontrollanlegg.

Det åpnes likevel for at de tilbyderne som ønsker det kan tilby et komplett nytt tilsvarende system av annet fabrikat, til erstatning for dagens adgangskontrollanlegg med toppsystem og tilhørende undersentraler. Dette under forutsetning av at den/de aktuelle tilbydere som forutsetter en slik løsning gjennom sitt tilbud for egen regning og risiko garanterer å dekke alle påløpte kostnader til en slik komplett utskiftning, og kan dokumentere at tilsvarende funksjonalitet med løsninger, id-kort produksjon etc. er på plass i tilbudt nytt system.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=308646.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00