Veiledende kunngjøring rammavtale for Digitale tjenester for Statens pensjonskasse

Information

01 - Prior Information Notice
10/11/2013 10:35 AM (GMT+02:00)
11/19/2013 12:00 PM (GMT+01:00)

Buyer

Statens Pensjonskasse Statens Pensjonskasse
Merethe Norheim Morken Merethe Norheim
Slemdalsveien 37
0373 OSLO
Norway
974760967

Closing date has passed.

Short description

Statens pensjonskasse planlegger å utlyse en konkurranse om rammeavtale på digitale tjenester. Det er forventet at konkurransen vil bli utlyst med ønske om å inngå rammeavtale med 3 leverandører.

 Beregnet tidspunkt for utlysning av konkurransegrunnlaget er ca. november 2013. 

 Rammeavtalen vil gjelde fra kontraktsignering og i en periode på 2 år, med opsjon for SPK til å forlenge avtalen med 1 + 1 år.

 Oppdraget vil omfatte vedlikehold og utvikling av oppdragsgivers interne og eksterne nettbaserte tjenester. Med nettbaserte tjenester menes bl.a:

 -      Oppdragsgivers hjemmeside spk.no med både åpne og passordbeskyttede tjenester (EPiserver)

-      Kalkulatorer

-      Intranett (EPiserver)

-      Fagportaler (EPiserver)

-      Statistikk og webanalyse

-      Strategiske kommunikasjons- og designtjenester knyttet til nettbaserte tjenester

 For egenutviklede, passordbeskyttede løsninger er valgt teknologi for brukergrensesnitt- løsninger basert på EPiserver. Arkitekturen baserer seg på et todelt kjøremiljø. Frontendapplikasjonen kjører i EPiServer, som er basert på Microsoft/Windows-plattform, og backend kjører på SPKs JBoss/Java-platform. Kommunikasjon mellom frontend- og backend skjer via Web Services. Forvaltning og utvikling av backend på SPKs JBoss/Java- plattform gjøres av SPK.

Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget. Leverandørene kan imidlertid benytte underleverandører til å oppfylle deler av tjenestene.

Totalleverandøren må ha digital kompetanse innenfor en rekke områder, som strategisk rådgivning, konseptutvikling og design, teknisk utvikling, implementering og support, og ha evne til å tilby en avlastende og effektiv arbeidsprosess. Statens pensjonskasse benytter smidig metodikk i sin utvikling.

 Statens pensjonskasse vil legge vekt på å få samarbeidspartnere med dokumentert erfaring og gode resultater fra lignende oppdrag. Dokumentene vil være tilgjengelig på mercell.no, når konkurransen offentliggjøres.

 

 

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00