Maskin - og programvare for styring, logging og simulering

Information

8/28/2013 7:24 PM (GMT+02:00)

Buyer

Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp Norges Teknisk Naturvitenskapelige universitet (NTNU), Innkjøp
Inger Bråttvik Dale Inger Bråttvik Dale
Innkjøpsseksjonen,
7491 Trondheim
Norway

Assignment text

1.2.1Anskaffelsens formål

Leveransen skal bestå av programvare og maskinvare som skal benyttes til styring, logging og simulering i forb med forskning og undervisning. Det påpekes viktigheten av at program – og maskinvare «snakker sammen» , og det kreves derfor at programvaren som tilbys er skreddersydd/tilpasset den maskinvarens som tilbys. Tilbudt løsning skal derfor bestå av både maskin- og programvare.

Den tilbudte leveransen skal benyttes av NTNU og evt også kunne brukes av NTNU’s Randsoneselskaper til forsknings- og undervisningsformål , Det kreves enkel programmering med grafisk programmeringsverktøy. Den tilbudte løsningen må inneholde funksjoner for datainnsamling, behandling av data, vanlige funksjoner for prosesskontroll som PID, fuzzy logic o.l., datalagring og kommunikasjon. Programvaren skal være skreddersydd for den maskinvaren som inngår i leveransen.

Programvaren skal benyttes for blant annet datainnsamling fra måleinstrumenter, for automasjon, for instrumentstyring og for analyse og presentasjon av innsamlede data.



Kontraktstildeling
Tittel: Maskin - og programvare for styring, logging og simulering
Dato for kontraktstildeling: 08-09-2013
Antall mottatte tilbud: 1
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
National Instruments Norge, Postboks 177, 1371 ASKER, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00