Utvikling av arrangementssystem

Information

Award of a contract without prior publication of a contract notice in the Official Journal of the European Union
8/14/2013 6:17 PM (GMT+02:00)

Buyer

Trondheim kommune Trondheim kommune
Thomas Nerland Thomas Nerland
Postboks 2300 Sluppen,
7004 Trondheim
Norway

Assignment text

Trondheim kommune (TK) og Lillehammer kommune (LK) er oppdragsgiver for de forestående kontraktene. Intensjonskunngjøringen er knyttet til et etablert samarbeidsprosjekt og gjelder forestående kontraktsinngåelse med selskapene One Voice AS og Midtbyen Management AS.

OM PROSJEKTET

Det foreligger reelt økte krav til kommuners generelle beredskapsplikt. Tilsvarende gjelder også for kravet for kommunene til å ha oversikt over risikoforhold (Sivilbeskyttelsesloven § 14). Det er også erfart et behov for økt kompetanse hos arrangører til å foreta vurdering av ulike risikoforhold og aktuell beredskap.

Både hos arrangører og i grensesnitt kommune/nødetater er det behov for økt forståelse for arrangørens eget ansvar og rolle knyttet til risikovurdering og beredskap. Sluttlig vurderes det som påkrevd med styrket koordinering av ”arrangementsplaner” (løpende informasjonsdeling) mellom arrangør, kommune, nødetater og eventuelle frivillige organisasjoner.

Prosjektets ide er å ”smelte sammen” vitale erfaringer fra Trondheim kommune gjennom selskapet Midtbyen Management AS (tidligere City Management) – herunder teknologiske, prosessuelle og organisatoriske erfaringer mellom arrangører, kommune og nødetater i forhold til kommunenes tildelte krisestøtteverktøy (Kommunenes krisestøtteverktøy er basert på en rammeavtale mellom leverandøren One Voice AS og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap).

PROSJEKTLEDELSE - MIDTBYEN MANAGEMENT AS

Kontrakten har en anslått økonomisk verdi pålydende kr 250 000,- eks. mva. Det gjennomføres ingen konkurranse.

Begrunnelsen for ikke å gjennomføre en konkurranse om kontrakten er knyttet til den gjensidige avhengighet og forutsetning for utvikling av et nytt webbasert arrangementssystem, nemlig at det skal være basert på et nåværende arrangementssystem i eie hos Midtbyen Management AS (MM). Nevnte selskap har i dag et eget program for slik arrangementsplanlegging og koordinering, men som ikke har de utviklingsmulighetene som prosjektet sikter mot.

Utgangspunktet for samarbeidet mellom oppdragsgiver og MM om utvikling av et system som prosjektet sikter mot, er den unike erfaringen og kompetansen som MM sitter på gjennom oppbygging og bruk av eksisterende system. Prosjektleder vil være daglig leder i MM.

Fordi den erfaringsbaserte kompetansen til nåværende program hos engasjert prosjektledelse vil være viktig å overføre i prosjektet, er det oppdragsgivers vurdering at valg av MM også for selve prosjektledelsen vil være en kosteffektiv løsning for oppdragsgiver.

UTVIKLING AV PROGRAMVARE - ONE VOICE AS

Kontrakten har en anslått økonomisk verdi pålydende 350 000,- eks. mva. Det gjennomføres ingen konkurranse.

Bakgrunnen for dette er at oppdragsgivernes hensyn til både eget og andre kommuners tildelte krisestøtteverktøy medfører at anskaffelsen bare kan foretas hos én leverandør i markedet.



Kontraktstildeling
Tittel: Prosjektledelse
Dato for kontraktstildeling: 18-08-2013
Antall mottatte tilbud: 2
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Midtbyen Management AS, Postboks 10, 7400 Trondheim, NO. One Voice AS, Sluppenveien 12c, 1. etasje, 7037 Trondheim, NO.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00