Anskaffelse - Idrettsutstyr til flerbrukshall ved Hatlane skole, 2013

Information

Open procedure
8/13/2013 5:35 PM (GMT+02:00)

Buyer

Ålesund kommune Ålesund kommune
Guro Hanche-Olsen Guro Hanche-Olsen
Keiser Wilhelmsgate 11
6003 Ålesund
Norway

Assignment text

Ålesund kommune innbyr til konkurranse om kjøp av idrettsutstyr til flerbrukshall ved Hatlane skole på vegne av oppdragsgiver i denne konkurransen, Ålesund kommunale eiendom KF (ÅKE).

Hatlane skole med blant annet en flerbrukshall er under oppføring. Formålet med anskaffelsen er å inngå avtale med en leverandør som kan dekke kommunens behov for idrettsutstyr til flerbrukshallen ved skolen i henhold til kravspesifikasjonen som fremkommer i konkurransegrunnlagets Del 2 - Kravspesifikasjon.

Blant annet må produktene som tilbys skal være solide og slitesterke, tåle røff behandling og hard bruk. De skal ha lang levetid og god funksjonalitet og brukervennlighet til den bruk som må påregnes. Videre må produktene skal ha et rent og tidløst design.

Leverandør skal legge vekt på universell utforming av utstyret slik at det kan benyttes av flest mulig/alle. Utstyret skal være ergonomisk riktig utformet.

Til denne anskaffelsen benyttes tilbudsprosessen Visma TendSign. Klikk på følgende link for å registrere din interesse og få tilgang til dokumenter: https://tendsign.no/doc.aspx?ID=31955



Kontraktstildeling
Tittel: Anskaffelse - Idrettsutstyr til flerbrukshall ved Hatlane skole, 2013 (13/1491) - D83 (NO)
Dato for kontraktstildeling: 26-05-2013
Antall mottatte tilbud: 3
Kontaktpunkt for leverandøren som har blitt tildelt kontrakten:
Klubben AS, 2271 Flisa, NO, Nettadresse (URL): http://www.klubben.no.

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00