Rammeavtale for kjøp av arbeids- servicetøy og verneutstyr til Statsbygg

Information

Open procedure
8/7/2013 3:53 PM (GMT+02:00)
9/27/2013 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Statsbygg Hovedkontor Statsbygg Hovedkontor
Christina Lain Knudsen Christina Lain Knudsen
Biskop Gunnerusgt. 6, Postboks 8106 Dep
0032 Oslo
Norway

Closing date has passed.

Short description

Statsbygg inviterer med dette til åpen anbudskonkurranse om rammeavtale for kjøp av arbeids- og servicetøy og verneutstyr.

Statsbyggs driftstjeneste utøver i større grad administrative servicefunksjoner fremfor fysisk krevende arbeid. Det er derfor viktig at klærne er representative fremfor å ha utpregede sliteegenskaper. Klærne skal være av god komfort, av god kvalitet og med god funksjonalitet. I tillegg skal Statsbyggs logo profileres på en god måte. Statsbygg har en del kvinner som arbeider i prosjektene og driftsorganisasjonen, så derfor må sortimentet også tilpasses til kvinnelige passform.

Oppdragsgiver vektlegger at kvalitet vil ha stor betydning for levetiden. Det stilles derfor kvalitetskrav i forhold til strekk- og rivestyrke, slitemotstand, fargeekthet, nupping, søm (dobbel/enkel), komfort, passform osv.

Leverandøren skal tilby klær i størrelsene XS, S, M, L, XL og XXL. Dersom det er behov for spesialtilpasninger, fordi vanlige standardmål ikke passer, skal leverandøren kunne tilby å spesialtilpasset klær.

Videre om kvaliteten og funksjonaliteten på tøyet, se vedlegg 1; kravspesifikasjon.

Formålet med anskaffelsen er å sikre at Statsbygg sine ansatte får rask tilgang til det arbeids- og servicetøy og verneutstyr som de har behov for etter gitte spesifikasjoner jf. Vedlegg 1; Kravspesifikasjon. anslag på årlig kjøp fremkommer av vedlegg 2; anslag på årlig kjøp.

Avtalen omfatter også eiendommer på Svalbard.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=302289.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Tilbudsinvitasjon_arbeidstoy.pdf 458 KB
Vedlegg_1_Kravspesifikasjon_.pdf 150 KB
Vedlegg_2_Anslag_paa_aarlig_kjop.pdf 111 KB
Vedlegg_3_Tilbudsskjema.pdf 237 KB
Vedlegg_4_-_Kontraktsbestemmelser_arbeidstoy.pdf 282 KB
Vedlegg_5_-_Avtaledokument.pdf 229 KB
Vedlegg_6_-_visuell_profil.zip 6.23 MB
Vedlegg_7_-__HMS-egenerklering_Statsbygg.pdf 14 KB
Vedlegg_8_-_referanseliste.xlsx 13 KB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00