Bygging samt ny adkomst i kaldtlager i Runnivegen 19 på Årnes, Nes kommune

Information

Negotiated procedure
7/19/2013 10:42 AM (GMT+02:00)
8/21/2013 12:00 PM (GMT+02:00)

Buyer

Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid Øvre Romerike Innkjøpssamarbeid
Karin Granlund Karin Granlund
Tunvegen 17, Sør-Gardermoen kultur- og næringspark
2060 Gardermoen
Norway

Closing date has passed.

Short description

På vegne av byggherren, Nes kommune, innbys det herved til å gi tilbud på totalentreprise for bygging av kontorer, møterom, garderobefasiliteter samt ny adkomst i kaldtlager i Runnivegen 19 på Årnes. Nes kommune ønsker å innhente tilbudspriser ved totalentreprise på oppførelsen av kontorarealer for driftsenhet innen kommunale bygg og samferdsel og grønt. Kommunalteknikk har hatt en mulighetsstudie i 2012 og tidlig i 2013 som har tatt for seg hvor disse to virksomhetenes driftsenheter skal/bør etablere seg. Både kommunale bygg og samferdsel og grønt sine driftsenheter har vært i samme bygg, sammen med familiens hus her i kommunen. Disse virksomhetene er veldig forskjellige i karakter og det er ikke tilrådelig at dette er under samme tak, med all støy og motordur dette skaper spesielt fra driftsenhetene. Familiens hus har blant annet ansvar for kommunens barnevern og familiesaker, og de trenger ro og gode kontorforhold. Derfor tilrådes det en flytting av driftsenhetene.

Nes kommune ønsker derfor å få klarlagt kostnadene med å etablere nye kontorer til driftsenhetene innen bygg og «veg og grønt» som har historie på god sameksistens. Vi planlegger å flytte de til et nærliggende kaldtlager. Se for øvrig vedlagte dokumenter og tegninger i saken.

I kaldt lageret, er det maskiner og utstyr som disse driftsenhetene bruker daglig. Det å flytte kontorer, garderober og andre funksjoner til samme bygg gir derfor flere driftsmessige besparelser og kortere avstander til maskiner og utstyr.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden http://www.doffin.no/Search/Search_Switch.aspx?ID=300433.

Files (click "Show interest" to get access)

Name Size
Generelle_bestemmelser.docx 199 KB
Konkurransegrunnlag_Runnivegen_19.doc 1.14 MB
Vedlegg_til_konkurransen.zip 1.32 MB

Mercell Holding AS

Part of the Mercell Group, one of Europe’s leading providers of e tender systems and information between buyers and suppliers in the professional market.

Contact us

Write to us

+47 21 01 88 00